donderdag 14 januari 2016

Sonax bekledingsreiniger

Sonax bekledingsreiniger

Het schuimende middel dringt door tot diep in de vezels, . Levering binnen uur met acceptgiro. Reinigt en verwijdert vervelende luchten uit stoelen, tapijt, hemel en alcantara. Verwijdert zelfs hardnekkig vuil, zoals ijs, koffie, cola, ketchup en chocolade.


Krachtige schuimende speciaalreiniger voor verwijdering van zelf hardnekkige vervuiling van tapijt, kussens, weefsels en bodembekleding. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Alles voor je auto, snel bestel snel thuisbezorgd. Gently and thoroughly cleans all textiles in the cars interior such as seats, upholstery, linings, roof-linings. Eenvoudigweg opsprayen en het foam trekt diep in de vezels van het.


Snelste levering in gehele BeNeLux. Laat zichzelf makkelijk wegzuigen. Bij de Action verkopen ze bekleding reiniger. Werkt vezeldiep en verwijdert zelfs het hardnekkigste vuil uit kussens, tapijten en andere weefsels. Frist de kleuren op en laat . Ik heb ondertussen ook bekledingsreiniger ( sonax ) gehaald maar het lijkt niet echt te werken.


De bekleding ziet er wel iets frisser uit maar de . Verwijdert hardnekkig vuil zoals vet-, olie- en teervlekken, van tapijt, bekleding, textiel enz. SONAX interieur- en glasproducten. En anders kun je bekleding-reiniger halen, en dan moet je zorgen dat je schuim te pakken krijgt. Snel bezorgd overal in de Caribbean! Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het . Daarna met de goedkoopste tapijt- en bekledingreiniger geprobeerd.


Sonax interieurrreinigingsdoek stuks. Gratis verzending vanaf €Achteraf betalen Een Etrias webwinkel. Door veelvuldig gebruik wordt de bekleding van de auto smoezelig.


En ook vlekken als gevolg van morsen, vervuilen het interieur van de auto, de boot of de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts