donderdag 14 januari 2016

Dakantenne

Dakantenne

Plaatsingshoek: 76° Antenne lengte 0. Dakantenne 16V zwart passief. Kan voor of achter op het dak. Losse universele Antennespriet 10cm - Spriet past op elke dak antenne.


Met een dakantenne op je auto verbeter je de ontvangst.

Ook ziet een sharkfin of 16v antenne er goed uit. Tips voor montage vind je op tuning-gids. De kabeltelevisie heeft de dakantennes overbodig gemaakt. Frequentiebereik antenne, 1- 2MHz. Ik zie op internet allerlei verloop kabeltjes die als functie lijken te hebben om een gewone FM ( dak)antenne ook op de iso ingang van de DAB . Wilt u een betere ontvangst in uw auto?


Of uw auto voorzien van een nieuwe antenne?

Dakantenne

Winparts heeft een ruim assortiment auto antennes. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Online woordenboek Nederlands.


Shark dab antenne met fm en gps aansluiting. Triax FM FM- dakantenne stuks. Snel geleverd voor de laagste prijs. Met de dakantenne GPS SUMEX kan u uw autoradio aan het GPS-signaal vastleggen, om de navigatie te gebruiken. De antenne is voorzien van 12-volt om het . Radiovoorbereiding met luidsprekers en dakantenne.


Originele reparatieset ter vervanging van het verweerde of vaak vergane rubber tussen de auto en originele Volkswagen antenne`s. Mobilemark Multi-Band dak antenne voor de 2. English description, Antenna rod. Zoals de meeste websites, maken wij gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren en bieden u een meer prettigere navigatie.


U kunt meer informatie over . Mijn vorige auto was een Venga en ik had precies het zelfde probleem met de lange dak-antenne.

Dakantenne

Toen ik dat uitlegde aan mijn dealer heeft hij er (gratis) een . Gebruikt u nu een dakantenne dan kunt u deze ook na de omschakeling blijven gebruiken. Ik heb gisteren dit rubber bij mij ook vervangen. Het is best lastig om er bij te komen. Geschikt voor VW, Audi, BMW en Opel.


Omdat het een relatief hoge auto is, kom je er inderdaad niet zo makkelijk bij. De dakantenne voor de ontvangst van televisie via de ether, blijft nog een tijdje bestaan. Het plan om vanaf januari Nederland en niet . Bestel dit auto-onderdeel vandaag nog . Autodakantenne in 16V met versterker m aansluitkabel op DIN-stekker. Staaf spiraal, staflengte ca.


Fabrikant : BASELINE Artikelnummer . Het laatste ontbrekende detail voor uw truck. FM antenne is defect en het rubber tussen antenne voet . Er is hiervoor een nieuwe update beschikbaar op de website, klik op de volgende link om naar de update procedure te gaan: update voor alle TVA dakantennes. Met een beetje geluk word deze geleverd eind augustus begin september. Dakinstallatie: origineel gat of mm.


Haaievin dakantenne SAAB, Alles voor uw volvo. Geen antwoord op je vraag maar wij hebben de antenne gewoon los en een bovenkastje staan en dat gaat wonderwel zeer goed. Afmeting voet: 55x4cm (ovaal). Voor universele Vdakantenne 20.


Met deze dakantenne met afschroefbare mast van Carpoint worden de radiosignalen uitstekend ontvangen en verwerkt. Dak Antenne GPS VW Golf Passat . Prijs: € 2(Excl.BTW: € 183). Die after market antennes verdienen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts