woensdag 27 januari 2016

Apk keuring en verzekering

Apk keuring en verzekering

De verplichte APK keuring achterwege laten kan gevolgen hebben bij schade aan jouw auto. Voor de autoverzekering is een APK keuring. Lees hier alles over de APK keuring en welke papieren hiervoor benodigd zijn. Vergelijk online de premie voor een goedkope autoverzekering ! Dan vervalt de dekking van je autoverzekering. Bij een APK (algemene periodieke keuring ) checkt de keurmeester of je auto voldoet aan eisen voor veiligheid . En het kan gevolgen voor je autoverzekering hebben als je een.


Zo moet u auto op de dag van zijn keuring minimaal WA- verzekerd zijn, en mag u alleen rechtstreeks naar de locatie van de APK keuring rijden . Wanneer de APK van een auto is. U mag met het voertuig rijden naar een APK - keuringsstation voor de APK - keuring , maar dan moet u het voor die dag ook voor WA- verzekeren. Zo moet je auto op de keuringsdag WA verzekerd zijn en je mag alleen rond het tijdstip van de apk - keuring rechtstreeks van je huis naar het . Lees alles over je APK en de OHRA Autoverzekering.


Afhankelijk van de leeftijd van je auto moet je deze . Je auto moet verzekerd zijn en je moet geldige apk keuring hebben. Wat zijn de gevolgen als je niet een apk keuring hebt wat doet . Wat gebeurt er wanneer ik mijn auto niet APK laat keuren ? In Nederland is het verplicht om minimaal WA- verzekerd te zijn, bij een. U vindt hier van alles over de RDW en de APK keuring. Algemene Periodieke Keuring , of kortweg: APK.


Er bestaat vaak enige onduidelijkheid over hoe de apk keuring. Wat en hoe vaak moer er gekeurd worden? Hier lees je alles wat je moet . APK - Ik heb door een verkeersongeluk mijn auto total loss gereden. Nu heb ik toch een boete gekregen voor het niet laten keuren van mijn auto.


Ging je vroeger naar een assurantien kantoor of diende je schriftelijk een verzekering te regelen, nu kijkt u voor een autoverzekering. Hieronder staan alles over de APK - keuring én de autoverzekering. Ontdek wat de gevolgen zijn voor het niet keuren van de auto en wat de mogelijkheden zijn . A - ongekeurde en geschorste auto mag met verzekering en schriftelijk bewijs van afspraak voor APK - keuring volgens kortste weg naar . Geen APK en daarop dus geen verzekering is uit de lucht gegrepen. Als uw auto niet APK goedgekeurd is, dan is het wettelijk verboden om de weg op te gaan. Uw verzekering biedt wel dekking bij een eventuele schade.


Ontbrekend: keuring APK Verlopen? Spring naar Keuringsplicht en controle RDW - In die periode waarin de auto niet apk is. Een APK keuring te laat doen kan natuurlijk gebeuren, dit gebeurd dagelijks. Je betaalt dan geen wegenbelasting, je hoeft de auto niet APK te keuren en je hoeft geen autoverzekering af te sluiten. De schorsing vervalt automatisch na een . In eerste instantie kun je geen verzekering afsluiten zonder woonadres.


Je kunt dan eventueel na de APK - keuring online het schorsen . Na de keuring ontvang je altijd een APK - keuringsrapport (ook bij afkeuring). Ook kan de verzekering tegenwerken bij het uitkeren van geld . De RAI vereniging en de Europeesche . Zonder geldig APK - keuringsbewijs bent u niet verzekerd en loopt u risico op een flinke boete. Door een APK - keuring weet u dus zeker dat u . Met een APK keuring krijgt iedereen met een auto in principe mee te maken. Bij een schorsing is de auto vrijgesteld van wegenbelasting, verzekering en APK. Vele vaste klanten vertrouwen al jaren op onze deskundigheid bij reparaties, onderhoud en de APK keuring , en met de Vakgarage Autoverzekering is uw auto.


Wil je zonder APK naar de keuring rijden? Let dan goed op: je dient dan voor deze dag een aparte verzekering af te sluiten. De auto is op dat moment namelijk. Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring ? Bij Vakgarage Straathof bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherpe prijs.


De Algemeen Periodieke Keuring ( APK ) is een wettelijk verplichte keuring in. Dit gebeurt doordat de WA- verzekering in Nederland een wettelijk verplichte . Het is belangrijk om te weten wanneer u uw auto moet laten keuren voor de APK, want zonder geldige APK keuring mag u de weg niet op. Rijden zonder APK keuring is bij de wet verboden. Indien u aangehouden wordt door de politie, dan bent u verzekerd van een boete.


Dat heet een registercontrole.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts