vrijdag 22 januari 2016

Metaallak mat zwart

Metaallak mat zwart

De lak stopt het roestproces, biedt een duurzame bescherming en kan direct over roest,. Geschikt voor alle soorten metaal. Deze matte metaallak onderhoudt en beschermt metaal in één enkele laag.


Je mag de verf direct aanbrengen op roest. Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft. HAMMERITE Spuitbus metaallak hamerslag mat zwart 4ml. Hammerrite metaallak mat zwart 4ml. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


De DUALTECH technologie biedt een dubbele bescherming door een waterafstotende én een . Bekijk ons assortiment Metaallakken in onze Onlineshop. Lak speciaal ontwikkeld voor het beschermen en decoreren van metaal. Voor gebruik op alle ferro- en non-ferrometalen buiten.


L (spuitbus), Metaalverf, online te koop. Stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte prijs. Flexa Radiatorlak Wit - Acryl.


Speciale metaallak voor een duurzame bescherming. Direct over roest, zonder primer en grondverf. Afwerking voor siersmeedwerk, mat met metaalaspect. Sneldrogend Kleur zwart mat.


Een decoratieve roestwerende matte metaallak. Naast de metaallak , zijn er ook primers en verdunners in het assortiment. Epanol Metaallak Hoogglans Zwart - Liter. In allerlei kleuren, hoogglans, zijdeglans, sommige kleuren ook mat , . Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.


Er zijn voor uw bedrijf voor dit artikel geen prijzen bekend van leverancier PROVAK Zevenbergen. Ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. De metaallak van Sencys voor buiten is op waterbasis. Ik heb zijdeglans zwart gebruikt voor de zijkanten van de. Raamkader volledig in staal gemaakt.


Glas is gehard veiligheidsglas ( belangrijk voor veiligheid!!). Prijslijst: -1voor staal -2voor . Wat is het en waarvoor dient het? Zijdeglans: Zonder toevoeging van activator; Mat :Bij toevoeging van activator. Levertijd: Levertijd 3-werkdagen.


PureTech 82PK 20HD-058- Occasion op AutoTrack. Puretech 82pk 20JZ-998- Occasion op AutoTrack. Interieurinrichting: Stof, Zwart ; Carrosserietype: Hatchback; Deuren:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts