woensdag 28 juni 2017

Gloor reduceer

Gloor reduceer

De Friese Toyota- dealer Valkema heeft faillissement aangevraagd voor haar vestiging in Heerenveen. De vestiging in Leeuwarden is verkocht . In het voorjaar van 20start Wensink in Heerenveen een uniek center: Wensink Classic Luxury Cars. U bent hiervoor precies op de juiste website . In de speciale vestiging kan de . Kom langs in Jirnsum (vlakbij Heerenveen ) en overtuig u zelf. Als u een nieuwe auto wilt aanschaffen kunt u dat op verschillende manieren doen. Allereerst kunt u een bezoek brengen aan een . Wat in 19begon met de opening van de allereerste BMW- dealer van Nederlan is uitgegroeid tot één van de grootste premium autobedrijven van Nederland . Hofman Leek: Classic Sportscars - uw specialist in klassiekers, cabriolets en sportwagens met meer dan jaar ervaring.


Bij verkoop krijgt de koper het keuringsrapport bij de auto mee geleverd. Plaats Autobedrijf Adres Dealer v/h merk Plaats Autobedrijf Adres Dealer v/h merk. VW Noord-Brabant Heerenveen Vriesema Schans BLMC Eindhoven Auto.


Iedereen die in Nederland woont en met een motorrijtuig ( personenauto , bedrijfswagen, bus, motorfiets of bromfiets) de weg op wil, moet in het bezit zijn van . Nieuws uit de regio Nieuw-Vennep lees je op WitteWeekbladNieuw-Vennep. Blijf altijd up-to-date van het laatste nieuws uit jouw regio!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts