woensdag 14 juni 2017

Apk benzine auto

Apk benzine auto

Bijvoorbeeld een auto gaat van benzine naar gas, de APK -keuring verandert dan van de eerste keer na jaar, dan weer en dan naar eerste APK -keuring . De apk is een momentopname en geeft geen garantie dat een auto de rest van het . Onze APK Keurmeesters onderwerpen uw benzine auto aan een grondige inspectie en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Een nieuwe auto die op benzine rijdt, moet na vier jaar voor het eerst op voor de APK. Bij een dieselauto is dat drie jaar. Diesels moeten vervolgens ieder jaar . Voor een benzineauto is de APK vier jaar na zijn eerste toelating verplicht. Hoe vaak een algemene periodieke keuring ( apk ) nodig is hangt af van de brandstof waar uw auto op rijdt.


Is je benzineauto ouder dan jaar? Dan moet je je auto elk jaar APK laten . APK APK Auto Periodieke Keuring, de APK is een keuring waarbij eisen aan de. Carisma car center staat voor een vakkundige en betrouwbare apk -keuring. APK vervaldatum voor de benzineauto. Als de brandstof van uw voertuig wijzigt, dan kan dit van invloed zijn op de APK - frequentie.


APK keuring voor 3- Gratis bij een grote onderhoudsbeurt. Er geldt nu een 4-2-2-interval. Zo kunt u nu geheel compleet uw benzine auto laten keuren voor slechts € 1en uw diesel auto voor . Ook kan de prijs voor een benzineauto of dieselauto afwijken. De 1e APK vindt plaats als uw auto de leeftijd . Als u een benzine auto heeft, en deze vier jaar oud is, bent u verplicht om de auto te laten keuren.


Na de eerste keuring moet u de auto twee keer om de twee. Deze prijs geldt voor zowel benzine als diesel. Dat is geen probleem, wij kunnen uw auto voor u repareren.


Uw mag natuurlijk ook een andere. APK benzine en diesel keuringen in Zoetermeer en omgeving. Vanaf het achtste jaar moet een benzine auto elk jaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts