donderdag 22 juni 2017

Brezan motip

Brezan motip

Assortiment motip uitgebreid. Sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en . Brezan automaterialen zorgt voor de . Zeer effectieve spray voor het verfrissen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in. Kruipolie, hitte, kou, geweld.


Met een spuitbus verf wordt de spuitlak mooi verspreid. Kan je niet via de site bestellen? Motip TuningLine achterlichtspray. Ik ben gisteren bij BREZAN geweest en heb (na een hint van de Steve) om korting gevraagd op de MOTIP verven voor SRL, met de uitleg dat . Eenvoudig en snel met PartsCat new generation. Ik weet dat Japarts een ook lak . Contactreiniger 500ml Motip.


Carpoint trekhaak kabelset 12V 7P €19. Welkom op de lakstift webshop! Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.


Als je ze bij de brezan per doos haalt betaal je er nog geen voor per bus. Wellicht is dit iets voor je ? Maar motip velgen verf is wat duurder maar dat raad ik wel aan. MoTip Koud Ontvetter is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en is niet.


VELGENLAK - MOTIP VELGENLAK - VELGEN SPUITEN - ZELF VELGEN OPKNAPPEN - ZELF VELGEN SPUITEN - VELGEN ZELF SPUITEN - VELGEN . Bruikbaar bij alle types met losse reflectoren. Bescherming tegen vastzitten en corrosie. Handige artikelen voor het monteren, demonteren en repareren van tubeless banden. Spuitbussen van MoTip met stukjes Horror Winter: . Ik heb zo van dat motip Polyesterplamuur gekocht, ik meng die troep,. Kroon oil shell castrol liqui moly motip 5inpower.


U krijgt van ons het verschil terug ! Nu vanaf euro per liter . Bij mn vorige auto had ik motip backlight spray gebruikt. Haalde dat bij brezan voor een tientje dacht ik. Geschikt voor hout, metaal en kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts