woensdag 28 juni 2017

Airco reinigingsmiddel

Airco reinigingsmiddel

Daarna start je de auto, schakel je de airco in en wacht je twee minuten zodat de verdamper vochtig wordt. Dat helpt het reinigingsmiddel beter . De binnen unit van een airco systeem is een bron van bacterien. Spuit het reinigingsmiddel op het koelblok van de binnen unit en het systeem wordt. Puffend van het zweet zet jij eindelijk de airco aan.


Tijd voor een beetje verkoeling. Na een halfuur merk je ineens een rare lucht op. Je ruimte ruikt niet meer zo . Een goedwerkende ventilatie in uw auto, bedrijfspand of woning is van essentieel belang voor een aangename temperatuur en voldoende zuurstof. Heeft u een airco in huis die u wilt reinigen? Lees in dit blog van Strooming hoe u stapsgewijs de binnen- en buitenunit schoonmaakt.


Speciaal voor airco , koelkast, vrieskast, vriescel- en vriescel verdampers en koel- en vriescel. Reinigingsmiddel voor ijsmachines en crushers liter. Dan is een onderhoud van de airco noodzakelijk.


Dat is vaak een teken aan de wand dat de airco stinkt en het. Met deze behandeling wordt een speciaal reinigingsmiddel door middel van . Ik heb nu een jaar een tweedehandse auto en hiervan de airco tweemaal laten reinigen. Helaas blaast deze de eerste minuten nog steeds . Heeft iemand ervaring met het zelf reinigen van de airco ? Is dit eenvoudig zelf te doen en zijn er goede middelen particulier verkrijgbaar? De aanslag in de ventilatiekanalen zit vaak vastgeplakt, maar met water reinigen is geen optie. Maar als het apparaat niet goed wordt . Last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van je auto als je de airco aanzet ? Een airco is veel meer dan een comfortabel extra snufje in uw auto.


De door de airco veroorzaakte aangename koelte bij hete buitentemperaturen maakt het. Producteigenschappen: Een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel om de airco vakkundig en zuinig te ontdoen van schimmels en bacteriën en de uit een . Foamcleaner voor het reinigen van verdampers en condensors. Foamreiniger voor het reinigen . Contracept ligt een aanvraag bij het Ctgb. Het reinigen van de airco geeft zekerheid op een gezond klimaat in uw auto.


Maak direct een afspraak met onze experts voor een reinigingsbeurt! Airco moet dus gereinigd worden. De airco haalt vocht uit de omgeving, het vocht (water) loopt langs de verdamper via de afwatering naar buiten. Het vocht en de temperatuurverschillen maken . Een airconditioner moet regelmatig worden onderhouden, ook wanneer de airco niet veel wordt gebruikt.


Om te voorkomen dat schimmels en bacteriën de kans . Forté heeft speciaal dit probleem een airco - reinigingsmiddel ontwikkelt. Door het interieur en het gehele airconditioningsysteem te laten reinigen met Forté is de . Voorkom vieze luchtjes afkomstig uit de airconditioning door het systeem. Klik hieronder om het volledige etiket inclusief de gevarenzinnen te bekijken van HG airco reiniger. Technisch reinigingsmiddel en ontvettingsmiddel in een spuitbus, speciaal geschikt voor het eenvoudig reinigen van airconditioning componenten. Maak hier uw afspraak voor een airco controlebeurt, airco onderhoudsbeurt of een.


Het reinigingsmiddel doodt bacteriën en ander micro organismen en de . Universele allesreiniger Magic. Magic is een universeelreiniger die binnen de airco technische installatie bedrijven ingezet wordt voor het reinigen van o. Ondanks dat de airconditioning een gesloten systeem is neemt de werking van het. Door middel van een speciaal reinigingsmiddel reinigen wij de hele . Onze monteurs houden uw airco in optimale conditie met ons speciale.


Met een speciaal reinigingsmiddel worden alle schimmels en bacteriën gedood. Het onderhoud aan uw airconditioning voorkomt problemen en storingen. Bacteriën in het luchtkanaal veroorzaken deze lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts