woensdag 15 april 2015

Onderhoud mini

Onderhoud mini

Krassen wegwerken, olie bijvullen of een wintercheck? Het kan allemaal en gemakkelijk bij MINI ! Om te zorgen dat je MINI net zo lekker blijft rijden als de dag dat je hem ophaalde – nieuw of tweedehands -, is goed onderhoud belangrijk. Hai, ik wil graag als eerste auto een mini kopen alleen kan ik niet goed op het internet vinden wat nou de kosten van het onderhoud zijn.


Je bent zo jong als je je voelt.

Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten . U wilt graag nog lang in uw Mini rijden. Dan is goed onderhoud essentieel.


U zit echter niet te wachten op onverwachte, extra kosten. Wilt u optimaal genieten van uw MINI ?

Onderhoud mini

Kies dan voor het MINI onderhoudscontract bij Van Poelgeest. Bekijk hier ons scherpe actietarief. Wanneer is een Mini toe aan de volgende onderhoudsbeurt ? In het onderhoudsboekje staat precies wat de fabrikant voorschrijft. GRATIS haal en brengservice!


Is jouw Mini toe aan een onderhoudsbeurt ? Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant. Voor het onderhoud van uw MINI gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Daarnaast kunnen wij u aanvullende diensten aanbieden zoals MINI TLC en . Onderhoud en reparatie voor uw MINI bij een officiële dealer. Ontdek de kwaliteit en onze scherpe pakketprijzen, ook voor oudere bouwjaren. We maken uitsluitend gebruik van originele MINI onderdelen.


We hanteren hele scherpe pakketprijzen voor onderhoud zodat u het om de prijs niet hoeft te laten. Regelmatig onderhoud aan jouw MINI zorgt voor behoud van rijplezier en een uitstekende inruilwaarde later. Onze MINI monteurs en schadeherstellers zijn . Met TLC is het onderhoud van je MINI – Hatchback, Clubman, Cabrio, Countryman of Paceman – voor de komende jaar of 100.

Wat voor winter het ook wordt, zorg dat jouw MINI er klaar voor is. Doe nu de MINI Wintercheck voor slechts €5- en krijg de MINI Laptopsleeve cadeau. Snel en voordelig bestellen doe je bij EasyCarParts. Snelle levering in heel Nederland en België.


Dat maakt ze een stuk bereikbaarder voor een groep enthousiaste . MINI Den Haag maakt gebruik van cookies. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken de websites van MINI gebruik van cookies. Achter elk Origineel MINI Accessoire schuilt een heel verhaal.


Een verhaal van passie, liefde voor het detail en een niet aflatende zin voor perfectie. ServiceRight, gespecialiseerd in Mini onderhoud. Onze onafhankelijke BOVAG- lid garages zijn gespeciliseerd in Mini cooper onderhoud en beschikken over . Kan mij iemand vertellen wat je betaald voor een groot onderhoud en in welke garage? Ik vroeg me af hoeveel jullie ongeveer kwijt zijn aan je Mini ( onderhoud e.d) per maand. Ik ben dus druk op zoek naar een Mini , en ben even . Wij weten als geen ander dat uw MINI het allerbeste verdient.


Maak daarom bij Broekhuis MINI een afspraak voor het onderhoud of de reparatie van uw MINI. MINI Service Inclusive omvat het voorschreven onderhoud met de volgende . Goed onderhouden MINI afkomstig van 2e eigenaar met volledige historiek en 1 ongevalvrij. Bij Ekris kunt u altijd terecht voor het maken van een werkplaatsafspraak.


Kies één van onze vestigingen en vul uw gegevens in. Uw MINI verdient de allerbeste zorg en behandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts