vrijdag 10 april 2015

Distributieriem vervangen chevrolet captiva

Een nadeel van een distributieriem is dat deze regelmatig vervangen dient te worden, omdat hij aan. Selecteer hier het type van uw CHEVROLET CAPTIVA. VW met de distributieketting heeft plaatsgevonden. Wij bieden een enorm scala van allerlei . Heb jij een soortgelijke klus? Het wordt sterk aangeraden om een beschadigde riem snel te vervangen.


Er ontstaat nogal eens verwarring wanneer de distributieriem vervangen moet worden en de gemaakte kosten zijn nog weleens onduidelijk. De distributieriem van deze chevrolet captiva is vervangen bij een km-stand van 113. De Captiva is een model SUV van General Motors. De auto is altijd netjes onderhouden, de distributieriem is vervangen bij 128.


Moet er binnenkort een distributieriem vervangen worden of is hij al gebroken? Auto-onderdelen voor CHEVROLET CAPTIVA voor het C10 C1model. U hebt vast wel eens gehoord dat de distributieriem v. Op zoek naar nieuwe merken voor CHEVROLET CAPTIVA reserveonderdelen? Kosten vervangen distributieriem. Vaak zijn de prijzen voor de . Distributieriem voor uw CHEVROLET Captiva (C10 C140) 2. Wat doet de distributieriem en hoe merk ik wanneer die moet worden vervangen ? En wat als de distributieriem breekt?


Style 2WD is werkelijk in nieuwstaat. Kan vervangen worden, maar er hangt een serieus prijskaartje aan, om en . Hoe moet ik een distributieriem of distributieketting vervangen ? Motorisch en technisch in zeer goede staat. Recentelijk distributieriem vervangen bij 126.


Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Voor een gebruikte auto, jonge occasion of mooie tweedehands auto. Dit is een exportprijs, de prijs is excl. Vind de beste deals voor de zoekopdracht chevrolet captiva benzine overijssel.


Chevrolet Captiva in Overijssel vanaf € 4. Autobedrijf bert wieten is . SUV, Handgeschakel Benzine, Vermogen: 1kW (1pk) . Deze auto is altijd op tijd onderhouden. Laatste onderhoud van het auto is twee maanden geleden. Pas geleden is het distributieriem vervangen op 170dkm. Keurig onderhouden, distributieriem vervangen bij 130. Vervangen bij groot nazicht 120.


Intro Edition 2WD Airco/Audio/Leer/Lm. Voor meer informatie kunt u contact .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts