maandag 15 april 2019

Watergekoelde intercooler

Een watergekoelde intercooler is efficiënter. Wie wel eens sport, weet hoe warm je het daarvan krijgt. Dat geldt ook voor de turbo. Mijns inziens is een watergekoelde intercooler meer voor dragracen.


Dan koelen ze met een bak ijs of iets dergelijks.

Kleine oplossing met grote koelkracht. Technische gegevens: - Afmetingen IC aansluiting . Diverse maten watergekoelde intercoolers , modellen met een ronde uitgang, maar ook met enkele openingen zodat deze ook zeer . Formaat koelblok: 310x110x80mm. Maximale maten( incl. ophangpunten): 440x210x110mm.


Aansluitopeningen: 85x30mm en 4x . Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Intercoolers met.

Watergekoelde intercooler

Bijzonderheid LET OP: CZE CZEA WATERGEKOELDE INTERCOOLER IN HET INLAAT . Originele nieuwe watergekoelde intercooler afkomstig van de supercharged xkr, kan hiermee dus gebruikt worden als vervanging wanneer de oude intercooler . Vermogensverlies door warme inlaatlucht in de eerste generatie . Zoals ik ook met het vermogen ben bezig geweest met mijn porsche 9turbo zat ik veel op de lindsey website voor onderdelen deze hadden . Als je met een turbo rijdt en je wilt flink meer vermogen is een intercooler upgrade, ook wel interkoeler genoem vaak noodzaak. Je auto wordt daar namelijk . Daarboven is de watergekoelde intercooler zichtbaar. Let ook op het zwarte frame. Dat neemt de crashfunctie van de versnellingsbak over. Wie heeft er ervaringen met de volgende type intercoolers, dit in verband.


Er is onderscheid te maken tussen een luchtgekoelde en een watergekoelde intercooler. Bij de minste twijfel vervangen die intercooler, vindt Nissens. Vervang intercooler en controleer inlaatsysteem! Het is een in het midden gemonteerde en sterk aangepaste Dmet watergekoelde intercooler en vier turbocompressors.


Koop voordelig VW Intercooler PASSAT Variant (365) onderdelen.

Watergekoelde intercooler

De auto heeft een dubbele turbo en een watergekoelde intercooler. De watergekoelde intercooler hebben we gecontroleerd omdat het kvs . Bij lagere belasting is de intercooler nog prima in staat om zelf de lucht. Op mijn Peugeot heb ik een watergekoelde intercooler.


Met nog maar één aanmerking: de intercooler zit tussen de turbo en de. Wij bieden een enorm scala van allerlei Intercooler , auto-accessoires . Mountune Aluminium intercooler upgrade Ford Focus MKRS. RA-Performance Intercooler watergekoeld tot 650pk 76mm slangaansluiting. Universele watergekoelde intercooler. Enkel de intercooler zonder leidingen of radiator ! Ecoboost eigenaars of kenners.


Geschikt voor motoren met extreem hoge vermogens ! De motor in de recordtruck is een in het midden gemonteerde en sterk aangepaste D13-eenheid met watergekoelde intercooler en vier turbocompressors die . En wat ze nu dus nog hebben toegevoegd is water injectie. Aangepaste olietoevoer, billetbussen en -zuigers etc. Waar vind ik ergens een kleine intercooler ? Ik heb nu wel een watergekoelde gevonden. Valeo: een toonaangevend producent van OE INTERCOOLERS. Volkswagen Golf TSI is uitgerust met deze watergekoelde intercooler van Valeo en heeft . De in het midden gemonteerde motor is een sterk aangepaste D13-eenheid met watergekoelde intercooler en vier turbocompressors.


Intercooler voordelig voor VOLKSWAGEN Golf Sportsvan (AM) ⚫ Beste aanbiedingen voor. Met industriekoelers werd in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts