maandag 15 april 2019

Carter pomp

Van messing en olie-bestendig kunststof. De inlaatslangLengte: cmDiameter inwendig: mmDiameter uitwendig : . Door een carterpomp te gebruiken kun je eenvoudig olie verversen. Pompen en andere bootonderdelen vind je in onze webshop!


Geschikt voor het extraheren van olie uit het motorcarter,. Olie extractor of carterpompen worden gebruikt om eenvoudig en zonder morsen de olie van de motor te.

Carter pomp

Lankhorst Taselaar is de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Heerenveen en ons filiaal in Rheine . Het bovencarter wordt in de regel afgesloten met een . Een carterpomp is onmisbaar voor het snel verversen van uw motorolie. Met een carterpomp ververst u eenvoudig en zonder te morsen de olie van de motor. Dit gebeurt eenvoudig en snel via het gat van de . Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Compleet elektrisch systeem om uw motorolie uit de motor te pompen. Deze handige compacte carterpomp van Talamex maakt olie verversen een klus die makkelijk en schoon is uit te voeren. Bestel nu voordelig bij Sailspecials.


Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Vacuümpomp voor het verwijderen van carterolie. Messing olie-afzuigpomp, 80cc. Olie-afzuig pompen Voor vaste bevestiging op motor extra zware messing uitvoering. Koper caterpompje wordt geleverd compleet met oliebestendige slang, die in de pijlstok opening wordt gestoken.


Klik hier om het assortiment van de voordeligste watersportwinkel te bekijken. Voor het pompen van de olie uit je motor. Pela originele carterpomp , door simpelweg tot keer achtereen te pompen, wordt een zeer krachtig vacuum gecreeer waardoor de vloeistof zonder te . CARTERPOMP -VETUS- Een zeewater-bestendige handpomp voor het leegpompen van het motorcarter, de keerkoppeling, e. Maar deze pomp zuigt al na een paar jaar onvoldoende vacuüm om de. Ideaal materiaal voor een snelle en schone olie-verversing. De oliepomp werkt door het aansluiten van de klemmen.


Kan 1 van de gebruikte olie . Olie pomp handmatig afzuigen van olie uit carter.

Carter pomp

U koopt deze voordelig bij 123watersport. Carterpomp voor olie verversen. Het warenhuis vol watersport voordeel. Koper carterpompje wordt geleverd compleet met oliebestendige slang, die in de peilstok opening wordt gestoken. Werkt door vacuum in de opvangtank.


Daardoor wordt de olie opgezogen en opgevangen. Schoon, gemakkelijk en geschikt voor vele . Daar scheepsdiesels met hun carter zowat op het vlak staan, kan men de olie moeilijk aftappen. Compleet met oliebestendige slang die in de peilstokopening wordt gestoken. Talamex carterpomp met slang maakt het mogelijk om via de ingang van de olie- peilstok de olie uit uw carterpan te halen. De pomp heeft maten intake-slang.


Wordt geleverd met oliebestendige slang afm. Handcarterpomp gemaakt van aluminium met nitrile rubber pakkingen en kuns. Vanaf € 5- GRATIS verzendkosten, m. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Met deze carterpomp verwijderd u in een . Van koper en olie-bestendig kunststof. Gebruikt: volt carteromp zo goed als nieuw. Overig) - Te koop voor € 1in Etten-Leur.


Met slang geleverd afm 2x 30mm. De oil extractor werkt op het vacuum principe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts