dinsdag 17 april 2018

Novus handtacker

Novus handtacker

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De eenvoudige handtacker van ABS-kunststof voor gebruik in de tuin of in het huishouden. Met vergrendeling van het handvat en een achter-laadmechanisme. Modelle: - J-- J-- J-- J-- J-- J-29. Tacker met hoogwaardige kunststof behuizing voor universeel gebruik.


Onderlaadmechanisme met veiligheidsontgrendeling voor snel en probleemloos. Levertijd: Op werkdagen voor 21. Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod. Ideaal geschikt voor fijne draad nietjes tot mm die bijzonder . Hobbytacker van kunststof voor incidenteel gebruik in huis en tuin.


Kenmerken J-handtacker Afstandsaanslag voor het parallel aanbrengen van nieten. Ergonomisch handvat voor comfortabel . De handtacker heeft een lage terugslag en zink gegoten behuizing voor diverse . De tacker heeft een bijzonder. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. Geschikt voor bevestiging van sierlijsten en hoeklijsten. Naslagfunctie voor krachtig inschieten . Das Metallgehäuse ist stabil und die Handlage gut.


Die Ergebnisse – egal ob Stoff, . De kleine professionele handnietpistool met een solide, terugslagarme behuizing van zinken persgietwerk. De prijzen in deze webshop zijn de actuele prijzen, deze kunnen verschillen van de prijzen in de catalogus. Er ist gut geeignet für perfekte . STANLEY 6-TR4FATMAX LICHTE HANDTACKER IN 1. Novus handtacker J-XX ABH DFG.


NOVUS HANDTACKER J-AL weduwe joustra. Ihr Geschäft für Technologie . Lieferstatus: Lieferung bei Bestand innerhalb von Stunden Lagerartikel . Sterke professionele tacker met zink gegoten behuizing die geschikt is voor werkzaamheden van de professionele doe-het-zelver en voor in de werkplaats. This Pin was discovered by VSA Van Spijk Agenturen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Der offene Klammerkanal zeigt den aktuellen Füllstand der Heftklammern an. Der Tackergriff kann bei Nichtgebrauchoder zum Verstauen . Großer Handtacker mit hochwertigem Kunststoffgehäuse für den universellen Einsatz.


Einfacher Wechsel zwischen Feindrahtklammern (bis mm Länge)und. The hand tacker has a bottom loading mechanism with safety lock release for easily .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts