donderdag 19 april 2018

Commandant krasverwijderaar

Commandant krasverwijderaar

Voor het verwijderen van lichte krasjes van bijv. Het natte en gladde weer komt er weer aan en dan zit een ongeluk op de weg in een klein hoekje. Commandant CMkrasverwijderaar M5. Polijstmiddel om kleine krasjes bij te werken.


Speciaal ontwikkeld voor de poets machine. Het is uitermate geschikt om verweerde lak, ontstaan door vogeluitwerpselen, UV-licht of andere. De commandant MScratch Remover is speciaal ontwikkeld voor de poetsmachine. Krasverwijderaar voor het verwijderen van krassen van uw auto.


Turtle Wax kras verwijderaar 100ml. Gebruik dan een speciale krasverwijderaar. Ik gebruik dan commandant ) Ik vindt het (sorry) . Verwijdert lichte krasjes en herstelt de glans. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Hoe verwijder je krassen en beschadigingen in je autolak zonder dure machines of spuiten.


Een veel voorkomend probleem zijn krassen en . Laat uw oude verweerde lak weer leven. Summersale extra korting. Eerder had ik al eens commandant gebruikt, en dat werkte best redelijk. De zijpanelen en het dak glimmen nog . Alleen in de bouwmarkt te koop. Alabastine autoplamuur 1ml.


Valma commandant cleaner M4 . De reiniger heeft een verfijnde . Met een krasverwijderaar kunnen ondiepe krassen onzichtbaar worden gemaakt. Hij verwijdert lichte krasjes op uw auto en herstelt de glans. Farécla GPro krasverwijderaar.


Waarschuwing: Laatste items in voorraad! GSUniversal Scratch Remover 1gram. Krassen kunt u het beste verwijderen met een krasverwijderaar (bijvoorbeeld Xerapol), de korrels in deze pasta zijn fijner dan in polijstpasta.


Ik moet ook nog op zoek naar een goede krasverwijderaar. COMMANDANT CAR POLISH NRVERWIJDERT LICHTE KRASJES. TURTLE WAX RENEW POLISH – POLIJSTEN KRASVERWIJDERAAR. Geschikt voor alle soorten lak.


Spuitbus autolak Volkswagen TURMALIN MET. Dit betreft een sneldrogende autolak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts