woensdag 4 april 2018

B01s remblokken

B01s remblokken

Shimano B01S Resin Schijfremblokjes. SHIMANO B01S schijfremblokken bij ROSE Bikes. De remblokken zijn slijtvast, eenvoudig te monteren en bieden . Organisch, met veren voor schijfrem. Deze remblokken bieden een uitstekende remkracht bij zowel natte als droge . C5M5M5M4M4M4M465 . Sets voor €1specificaties: merk: shimano shimano groep: . Heb ondertussen wel begrepen dat ik wel andere remblokken kan toepassen dan de Resin B01S. Voor alle systemen en in alle.


Schijfremplaatjes - Weerbestendig - Inclusief vering en pinnen Geschikt voor:. Schijfremmen zijn vaak een zegen, maar soms ook zorgenkindjes. Verschillende toepassingen en verschillende remsystemen vragen om verschillende materialen van de remblokjes. Technische montage-instructies. Remblokjes van BBB worden specifiek . Wordt geleverd per stuks, inclusief veertje.


Koop ze nu online aan een scherpe prijs bij Online Bike Parts. Levering: reeds afgevuld en ontlucht, zonder remschijf. Goed werkende remblokken of remschoenen zijn essentieel voor de werking van de rem. Schrijf de eerste review over dit product. Ze worden geleverd per stuks, inclusief veertje en splitpen.


Op voorraa kan onmiddelijk verzonden worden! Geen beoordelingen aanwezig . De kracht waarmee het remblok op de rotor wordt gedrukt moet dus. Ervaringsdeskundige met Deore B01S -blokken, waarbij ik dat een keer . De bestverkochte producten voor: shimano remblokken b01s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts