dinsdag 9 januari 2018

Voorbewerker autospuiter gezocht

Voorbewerker autospuiter gezocht

Online zoeken naar vacatures, banen en werk als voorbewerker spuiter. Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. Je kunt zelfstandig werken en begrijpt kwaliteit. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired.


Autoschademonteur gezocht voor de vestiging Terneuzen. Ben jij degene die wij zoeken neem dan snel contact met ons op. Je bent een echte teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig werken.


Het doet gewoon bijna zeer, als je een (zwaar) beschadigde auto ziet staan. Je handen beginnen te…Bekijk deze en . Autospuiter vacatures in Gelderland op Adzuna, de zoekmachine voor vacature in Nederland. Vacatures Autospuiter voorbewerker in Apeldoorn.


Beste werkgevers in Apeldoorn. APK-keurmeester gezocht voor de regio Schiedam! SPECTO Aerospace bv is een erkend luchtvaarttechnisch bedrijf, gespecialiseerd in de reparatie van composiet vliegtuigonderdelen. Om onze goede service te kunnen blijven garanderen aan al onze klanten hebben wij momenteel plaats voor een: Leerling autospuiter.


Spuiter vacatures beschikbaar op Indeed. De opleiding tot autospuiter is succesvol afgerond en hebt een goede inhoudelijke kennis van het. Reparatielasser en ARC spuiter gezocht of solliciteer online op de vacature Fulltime. Voorbewerkers en Autospuiters GEZOCHT ! Zwolle, zijn wij zoek naar een voorbewerker en autospuiter voor.


Ik werk al ruim jaar als voorbewerker autospuiter ,en sinds jaar zelfstandig als freelancer op locatie. Als ik iets voor je kan betekenen kun je contact met mij . Het betreft een variërende en . Innocoating is marktleider op het gebied van innovatie, ontwikkeling en verwerking van vloeibare metalen en metaalcoatings. De focus van Innocoating is het . Meewerkend) Manager Schade gezocht in. Teunenbroek een freelance spuiter en voorbewerker. Op locatie inzetbaar, spuiten van auto, boten en yachten, vrachtwagens, trucks en keukens.


Automonteur uit omgeving Eindhoven gezocht. Parttime Productiemedewerker gezocht in de nacht bij PostNL Ridderkerk. Als voorbewerker en autospuiter ga je aan de slag bij Van Mossel.


Assistent Service Manager Bedrijfswagens gezocht in Nijmegen. Hij zal ingezet worden voor het herstellen van schade aan . Wil jij werken in een enthousiast en gezellig, maar bovenal . Montagewerkzaamheden, orderlijk houden van de werkomgeving, onderhouden van het gereedschap. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de autoschade bij een mensgerichte werkgever? AUTOSCHADEHERSTELLER GEZOCHT BIJ AUTOSCHADE OVING.


Ervaring met de spuiterij is een préInteresse in de functie industrieel spuiter in Helmond? Collega gezocht : Binnendienst Schade FULLTIME. Gezocht teamleider/magazijnchef AGF in Breda. Binnen deze functie ben je, geheel zelfstandig, verantwoordelijk voor het herstellen van schade.


Er wordt gezocht naar een medewerker administratieve dienstverlening (m/v) in parttime dienstverband. Je hoofdtaken zijn: het invoeren en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts