vrijdag 19 januari 2018

Hefbrug ravaglioli

Hefbrug ravaglioli

Vind ravaglioli hefbrug op Marktplaats. U kunt bij ons terecht voor het leveren, keuren en onderhouden van o. De brug is vloervrij met asymmetrische opname armen. KOLOMS HYDRAULISCHE HEFBRUG met drempel en vloerframe. Electro hydraulische hefbrug met . Deze armen zijn geschikt voor bijvoorbeeld een VW . Ravaglioli 2-koloms hydraulische hefbrug KPH 3P2S. Techno Automotive Equipement, met jaar ervaring in garageuitrusting en garagegereedschap, is uw partner N°voor alles wat betreft hefbruggen , . Het draagrubber beschikt over een diameter van 1mm en een dikte van mm.


De beste tweedehands hefbrug ravaglioli resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Opname mogelijkheden zijn groot door de drie . Universele rubberen blokken voor elke koloms hefbrug.


Rubberen blokken voor gebruik op een hefbrug. Apparatuur ⇒ airco, remmen, aut. Draagmoer voor K12 K1, KP12 KP12 KP301. RAVAGLIOLI CONDOR by EAE Elektrische.


Omschrijving; Huidig bod; Infos pratiques; Bieden. Locatie: Van Heemstraweg 2 6657KD Boven Leeuwen. De compacte 4-koloms hefbruggen van Stertil-Koni zijn zeer.


Overlander komt met nieuwe Herkules hefbrug Algemene . Features Mechanical safety latch with automatic engagement ensuring maximum safety when lift is in standing position. Kolomvrije, elektro-hydraulisch bediende schaarhefbrug met een hefvermogen van 5. Deze schaarhefbrug is geschikt voor inbouw in de vloer en biedt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts