donderdag 28 december 2017

Tmp spoorverbreders

TMP spoorverbreders en adapters. Ksc Import heeft een eigen spacer en adapter lijn genaamd TMP. Waarom zou u kiezen voor de spacers van TMP:.


Spoorverbreders , ook wel spacers genoem zijn om meerdere redenen aan te bevelen:. Spacers - spoorverbreders 5x108. Tmp levert spoorverbreders voor nagenoeg iedere auto in diverse steekmaten. Wegens aankoop andere velgen heb ik deze niet meer nodig.


Voor bijna alle auto merken leverbaar. De tmp spacers bij bimmerparts zijn ook een goed alternatief. Heb er zelfs betere ervaringen mee, dan met hr. Losse langere TMP wielbouten voor de spoorverbreders uit de TuningMotiveParts lijn.


Langere zilveren wielbouten M12xTuningMotiveParts. Deze verbreders passen ook . Eergister de spoorverbreders gemonteerd en het staat best wel mooi vind ik. Op de foto ziet u alles wat erbij hoort. Ook eventuele losse wielbouten of juist de bouten om de adapter op de naaf te monteren kunt U. Bekijk de verschillende maten met . Heb zelf spacers van Tmp , bevallen goed en geen trillingen. Audi ASportback Competition plus 1. Buiten deze velgmerken is de centreerring ook universeel toepasbaar.


De binnenmaat van de ring is 71. Dit noemt men ook wel de naafdiameter op . TMP - ALUTEC - ANZIO - RIAL. De centreerring heeft een buitenmaat van 70. TMP Het aanbod uitlaatsystemen bestaat uit onder andere de merken:. Verder zijn de wielmontage-accessoires waaronder spoorverbreders , wielbouten, . Binnenkort ff op zoek naar een setje spoorverbreders :D:D.


TMP met centreernaaf met dank aan Smartie :-)) :D. Met een veel kleiner budget is er genoeg mogelijk om je auto aan te kleden naar smaak. Vandaag behandelen we de spoorverbreder , ook wel . Grote range producten van Eagle, HR en AutoStyle.


Zowel universele als pasklare verbreders leverbaar. Eisenmann BMW Uitlaat Systemen, Externe links, Follow. Eibach BMW Verlagingssets, Externe links, Follow.


Partij spoorverbreders partij spoorverbreders , circa: stuks, diverse merken en afmetingen, onder andere TMP , Eibach en HR, etc. Begonnen tmp als banketbakkerij met automatiek, werd het classroom. Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, . Verder komen er spoorverbreders op die de wielen één tot anderhalve centimeter naar buiten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts