maandag 4 december 2017

Motip spuitplamuur

Motip spuitplamuur

Sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en . MoTip spuitplamuur is perfect te gebruiken als je kleine oneffenheden wilt opvullen. De plamuur heeft een hoge vul- en dekkracht en kan gebruikt . Gemakkelijk aan te brengen, ook voor hout. Grondverf met actieve roestwering.


In verschillende varianten verkrijgbaar bij Paintdiscount. Kwalitatief hoogwaardige spuitplamuur voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, . Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Beschikbaarheid: Op voorraad. Een sneldrogende, zeer goed vullende spuitplamuur. De MOTIP 4ml spuitbus is speciaal voor anti-roest.


De wereldwijde kwalitatieve spuitplamuur. Deze spuitplamuur droogt snel met een goed dekkende . Gratis levering vanaf € 490. Kijk in onze webshop voor het grote assortiment aan lakken. Hallo, na de eerste beurt met polyester plamuur op de ABS romp van mijn boot, zie je nog grove oneffenheden. Ik weet niet of ik het ooit mooi.


Kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Heb wel eens positive verhalen over spuitplamuur gehoord. Overal staat dezelfde beschrijving bij. Stel uw vraag over dit product. Snelle levering en gratis verzendkosten.


Inhoud consumentenverpakking, stuk. Motip spuitlak primer grijs 500ml. Schrijf de eerste review over dit product. Customers who bought this product also bought. SPUITPLAMUUR PRIMER ROOD 500 . Al onze producten zijn uitvoerig getest en geselecteerd op kwaliteit.


Tomos onderdelen specialist. Als debeschadiginge wat dieper zijn kun je ook spuitplamuur gebruiken. MOTIP FILLER - Perfect voor de Farmmodels series. Als je de keuze heb,en je wilt je auto strak,zou ik wel spuitplamuur gebruiken. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Schuurbaar en overspuitbaar na uur. Voor het aanbrengen van de laklaag een primer . Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. MoTip Lak Zwart is verkrijgbaar in een hoogglans, een zijdeglans en een. Deze zijn kunststof (ABS) Hiervoor gebruik ik motip plastic primer. Grondlak erop ( motip is een goede keus heb ik begrepen) 4. Color-Matic 1K Epoxy Primer.


Product description High quality spray putty to fill small irregularities in surfaces, treated and untreate of woo metal and aluminum. Spuitbus MOTIP Filler 400ml. Door het ontbreken van de glasweefsel is de structuur veel gladder en kun je met in nabewerking met spuitplamuur of fijn plamuur volstaan. Vormt een taaie, elastische beschermlaag tegen opspringende stenen.


Alleen in de winkel te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts