vrijdag 8 december 2017

Auto hensgens maastricht

Auto hensgens maastricht

Gelieve dejuiste prijs in te vullen, A. Het voordeel ten opzichte van een . De lifehammer is een klein zwaar hamertje met twee stalen punten. Oosterhout: “Snelle levering, Prima prijs ! Het is misleidend als een handelaar een onvolledige prijs vermeldt”,. Ingebouw vlijmscherp Solingen mes voor het doorsnijden van gordels.


Dat is tegenwoordig bij de prijs inbegrepen. De prijs wordt ieder uur verlaagd. Alle Aftikkers zijn uniek, we hebben . Rugkussen en Handybar handgreep auto kopen bij MediPreventie. Vergelijk alle shops voor aanbiedingen! Lifehammer evolution is als beste getest!


Bestel snel en goedkoop uw lifehammer bij 101brandblussers. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Life-hammer oranje glow in the dark. Deze veiligheidshamer mag niet ontbreken in het voertuig.


Installeer aan beide zijden voor zowel . Veilig Op Weg Pakket - STANDARD. Met de auto te water en niet naar buiten kunnen. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product. Autodelen van RIDEX aan voordelige prijs. LifeHammer Safety torch opti-on.


Beschikbaarheid: Niet voorradig. Een lifehammer in de auto redt levens. Dubbele hamer met geharde punten om ramen in ekele seconden te verbrijzelen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Xavax noodhamers aanbied. Op zoek naar Auto accessoires?


Bekijk ons grote aanbod Auto accessoires online! Koop liever een degelijke lifehammer , of stuks, 1x bevestigen bij. Raadpleeg de dealer voor de prijs inclusief montage. De kosten rijklaar maken bestaan uit transportkosten, 0-beurt, reinigen en poetsen, handling- en administratiekosten, veiligheidsvestjes, lifehammer en . Wilt u een lifehammer in de auto? Life Safety lifehammers en andere veilige automaterialen bestelt u voordelig bij MijnAutoOnderdelen.


Life Hammer classic oranje in blister. Omdat de gecommuniceerde prijs alle kosten omvat, is dit ook de prijs. Deze kleine maar sterke hamer redt levens. Positioneer de lifehammer op een . Schrijf als eerste een review van dit product.


Dankzij het bijgeleverde bevestigingssysteem kan deze. Help Life hammer (per stuk). Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. Complete pechhulp bij Vakgarage. Zeker willen zijn dat uw auto in de beste handen is wat betreft onderhoud en reparatie? Met een noodhamer kunt u in geval van nood het raam van uw auto inslaan.


De noodhamer bevat ook een mes om de veiligheidsgordel door te snijden. Noodhamer met ultra-harde keramische kop. Door de noodhamer tegen het raam aan te duwen, breekt het raam.


TÜV, antislip greep, Bruto prijs = €15. Buitenspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts