vrijdag 21 april 2017

Vw dealer heerlen

Ten eerste kun je natuurlijk gewoon textielverf gebruiken. Ik had geen textielverf en vond het te duur om allerlei kleuren te kopen voor een paar t-shirts daarom . Ik kan helaas geen textielverf in spuitbusvorm vinden op internet, maar. Er is inderdaad textielverf in sprayvorm te koop. U kunt met deze spuitbus dus gewoon kleding, tafelkleden, dekbedden, etc. Deze textielverf in spuitbus.


Spuitbussen Verf Olie/Vet/Auto, Motip Onderhoud Textiel en Leer Leer Protect, inhou prijs, bestel, Actie, kleur collectie, glansgraad. Handig te combineren met sjablonen. Textielverf is ook verkrijgbaar in een spuitbus.


Textiel bewerkt met spray niet te heet wassen, maar op maximaal 30 . Suéde Colour Spray is een diepwerkende aniline verf om geschuurde leersoorten als suéde te verven. Marabu TextilDesign - textielverf - spuitbus 150ml - mediumgeel. Met textielverf Fashion Spray stoffen bespuiten. Fabric Spray Paint is een textielverf in een spuitbus om 'zonder fixatie' eenvoudig en met een geweldig soepel resultaat kleding en ander textiel te bewerken!


Marabu Fashion Spray op textiel zoals stoffen tassen. Voor lichte stoffen tot max. Bruikbaar op alle soorten textiel die minder dan syntetische vezels bevatten.


Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T- shirt een leuk kleurtje geven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts