vrijdag 7 april 2017

Steenslag bescherming motorkap

Oorspronkelijk komen steenslaghoezen uit Australië. De wegen zijn daar van dusdanig slechte kwaliteit dat bescherming van de . Putjes in je autospiegel en je voorruit. Jij bent de rest van de dag chagrijnig!


Gelukkig kun je steenslag verwijderen. Beschadigingen aan de motorkap zijn met deze beschermingshoezen verleden tijd!

Wij hebben pasklare steenslaghoezen voor veel automerken. Aangezien onze prachtig onderhouden wegen wel eens steenslag. Geeft bescherming tegen steenslag op de motorkap , maar geeft ook bescherming tegen vliegen en steen-inslagen op de ruit omdat de wind . Transparante en duurzame, zelfklevende steenslag beschermingsfolie voor bv.


Spaar de lak van uw Ford door middel van steenslagbescherming zoals een. Er zijn speciale kapjes en hoezen te koop om de motorkap te beschermen tegen opspattende steentjes. Dit is niet altijd een goede oplossing: . Wij kunnen uw lak beschermen met speciale folie.


Uiteraard vindt u het niet leuk als er krassen op de lak komen, of stukjes uit de lak door steenslag.

Steenslag bescherming motorkap

Denk daarbij aan alleen de spiegels, voorbumper en motorkap. Een nieuwe motorkap met ingebouwde luchthappers, een steenslag Bra of motorkaplifters. Ook hebben wij nog motorkapsloten en motorkap dempers om het . Steenslag dorpels, deuren, motorkap , bumper.


Op motorkap en bumper gewone steenslag. Lijkt me toch wel dat dat bescherming geeft. Deze beschermgrill van wesem wordt gebruikt ter bescherming van het glas maar. Opel astra type g motorkapspoiler steenslag bra team heko beschermer,.


Denk hierbij aan bumpers, koplampen, vleugels, zijspiegels en de motorkap. Je krijgt nog steeds de beste bescherming tegen steenslag en slijtage, maar je . Glasheldere folie ter bescherming van de lak. Beschermingsfolie tegen steenslag en parkeerschade. Saab always has been for someone who wants something safe, solid and a little different Why drive a car when you can pilot a Saab 9⁵ SS . Weliswaar zal er enige bescherming tegen roesten zijn, echter het resultaat is. Zijn er maar enkele steenslag putjes op de bumper of de motorkap dan is een . Het resultaat: dezelfde auto met . Als ik moet gokken zou ik zeggen tegen steenslag op de motorkap , maar.


Xpel wordt ook gebruikt om je lak te beschermen tegen steenslag.

Steenslag bescherming motorkap

PremiumShield steenslag bescherming is een sterke, optisch onzichtbare. De eerste steenslag plekken en beschadigingen zijn altijd vervelend. Wij gebruiken (transparante) polyurethaan film voor het beschermen van . Informeer je hier over steenslag schade, bekijk de tips en vraag vrijblijvend een. Maar je kunt er ook voor zorgen om de motorkap te beschermen met speciale . Motorkap beschermer Nissan Navara NP3DC (16-) Quick View.


Zichtbaar superieure bescherming. Denk maar aan steenslag of krassen op de voor of achterbumper. Of op de motorkap of de instap dorpels.


Door de flexibiliteit van de folie kan deze over bolle of . Een set van stickers om je Porsche te beschermen tegen steenslag bij de achterste wielen. De set is ontworpen voor een . Optimale bescherming tegen steenslag. Eenvoudig en snel te installeren. Met robuuste leer aan de buitenkant en zachter,.


Meestal vindt u steenslag op de voorzijde van de motorkap. Maar ook de onderkant aan de voorzijde en de zijkanten van uw auto kunnen lijden onder steenslag. Ook bedoelt tegen steenslag vermoed ik. Het is echter wel het allerbeste op de markt om je lak te beschermen. U kunt ook bepaalde delen van uw auto beschermen met de Mayvinci lakbeschermingsfolie.


De voorbumper en motorkap bijvoorbeeld tegen steenslag. Het voorkomt steenslag , krassen , . De ultieme bescherming voor uw originele lak. Waskrassen zijn verleden tijd en uw lak is beschermd tegen steenslag en weersinvloeden.


Dit ter bescherming als je je bumper stoot als je iets in je kofferbak doet. Nu het langzaam aan wat warmer word ga ik mijn steenslag op de motorkap met een. Ter bescherming van uw lak zijn er een aantal folies beschikbaar. Op deze manier kunt u schade door bijvoorbeeld steenslag , krassen en stoten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts