donderdag 20 april 2017

Carglass bussum

Laten sealen en probleem opgelost. Een maal per jaar wordt de. Om uw auto een showcar-glans te geven adviseren wij een 3e laag aan te brengen. Wij bieden tal van mogelijkheden wanneer het gaat om het sealen , waxen of coaten. Wij adviseren u graag over de meest duurzame oplossingen die het beste . In korte tijd grote hoeveelheden emblemen en transfers sealen ? Daarvoor gebruikt u de heatseal-pers NL-Auto Maxi van Harmsen.


Uw auto , lichte bedrijfswagen of motor wordt snel en veilig naar iedere gewenste locatie vervoerd. Wij werken voor autofabrikanten, leasemaatschappijen, . Voordat we uw auto behandelen geven we eerst een behandelingsadvies en. De onderkant van de auto wordt ingepakt in een laag Dinitrol Sealant.


Now, it seems I have a leakage in the sealant of the oil pan, and I wanted to renew the sealant. How to Apply a Ceramic Coating to your Car. Zeker wanneer je een wax laag op je auto sterk wilt houden, gebruik dan nooit. Auto wassen met autoshampoo met ingebouwde glansversterker zonder wax.


Detailen van uw auto is maatwerk. K-Seal Koelsysteem reparatie stop lek leak pil afdichting. K-seal is de nummer in koelvloeistof lek reparatie, het herstelt permanent lekkage van radiateur . Over het algemeen raden wij aan uw auto 1x per week te wassen. Wij verkopen diverse hoogwaardige waxen, coatings en sealants voor de afwerking van uw auto. Op onze webshop vind u alleen merkproducten van de beste kwaliteit.


Deze producten worden ook door ons . Nu de zomer dichterbij komt is het tijd om de auto eens goed onder handen te nemen. Niet alleen brengt de zon schade toe aan autolak, ook . Voor de mensen die hun auto graag goed bij willen houden hierbij een goede handleiding. Een sealant is een syntetische vorm van wax.


Waxoyl is eigenlijk niets anders dan een duur verkochte sealant. CarPro HydrO- makkelijk en effectief sealen. Deze sealant bevat hydrofobische glass fibers, polymeren en fluorpolymeren, om alle oppervlaktes van uw auto. Pro-Wrap de specialist op carwrap gebied 1 Carwrapping Van fullwraps tot custom op maat gemaakte designs.


Wij geven uw auto een unieke look en . De nano-verzegeling van de voorruit (voorruit sealen ) van je trekauto of camper. Dit zogenaamde lotuseffect kun je ook toepassen op de voorruit van je auto of. ALJA auto poetsbedrijf Almere, specialist in autopoetsen, autoreinigen, ontstickeren. Quick Seal is compatibel met bijna alle coatings in de auto -industrie.


In het Landreiziger Atelier is deze sealant meest gebruikt om een . Hoe zorgvuldig u ook met uw auto omgaat: een doffere lak, kleine krasjes,. Laat uw auto wassen, poetsen of polijsten vanaf €3-! ACC_M0 Dust Monster Merino Wol Auto Duster is een extra. Ideaal om stof te verwijderen voor het waxen of sealen.


Vogelpoep, insecten en boomhars op je auto kunnen ernstige lakschade veroorzaken. Lees hier onze tips om dit te voorkomen! Het gebruik van huishoudelijke wasmiddelen stript de bescherming (wax, sealant ) van uw autolak en versnelt . Wij wrappen uw auto op een professionele manier en altijd met garantie. We zijn 3M preferred car wrapper, dus kwaliteit gegarandeerd.


Zuiniger, veiliger en duurzamer rijden met Ride-On Auto. Ride-On Tire Protection is een unieke sealant en balanceergel in één formule. De oplossing om de auto lang mooi te houden: steenslagbescherming door.


Ook het reinigen, poetsen en sealen van de lak of de carwrap draagt daar aan bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts