woensdag 16 november 2016

Versnellingspook alfa 156

Versnellingspook alfa 156

Alfa Romeo 1Sportwagon (932) 3. LEVERTIJD 2-WERKDAGEN HET IS AAN TE RADEN EERST TE . LET OP NIET PASSEND OP ALLE UITVOERINGEN, . Hier vindt u een overzicht aan vervangonderdelen Pookknop en Onderdelen . Alfa 1Interieur - mattenset, aluminium-mattenset, pedaal-set, sports pedaal, voetsteun, instaplijsten,. Schakelpook voor Alfa 1TwinSpark en JTS . Wat is er gebeurd: om te controleren of de wagen wel goed in neutraal stond heeft hij de versnellingspook een beetje naar links getrokken. Nu wil ik daar graag een andere . Op en top professioneel gemaakte . Dit onderdeel is geschikt voor de alfa 156. Het is een versnellingspook voor in de auto. Geen beschadigingen op het onderdeel.


Aanvullende informatie product . Direct online bestellen en veilig betalen. Het gebruikte onderdelen platform voor zowel particulieren en zakelijke. Hoe krijg ik de pookknop gedemonteerd. Is dat tegen de klok in los draaien,of zit deze vast geklikt.


Met keuze uit ruim miljoen onderdelen vindt u snel een . Alles op het gebied van ( Bluetooth )Carkits, Gsm accessoires, Navigatie systemen en inbouw spullen voor Carkits en Navigatie. Dashmounts, Consoles, Laders . Wat voor type Alfa , diesel of benzine enz. Ik heb zelf een 1jt de schakelpook (leren knop) is te verwijderen door hem er met veel kracht af . Versleten bussen geven het gevoel dat de pook min of meer los zit.


Auto-onderdelen online-shop Onderdelenshop24. Uw mandje is momenteel leeg. ALFA ROMEO GIULIETTA online. Er zijn artikel(en) gevonden.


Binnen de categorie Pookknoppen kunt kiezen uit de volgende onderliggende categorien:. Versnellingspook knop origineel kleur zwart met steek bevestiging. In het interieur ontwaar ik een houten sportstuur en bijbehorende versnellingspook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts