dinsdag 15 november 2016

Krassen iphone verwijderen

Krassen iphone verwijderen

De meeste producten heb je waarschijnlijk al in huis. Er is een manier waarop je krassen kunt verwijderen. U kunt krassen verwijderen doormiddel van de onderstaande tips and tricks te gebruiken. Hieronder vind je manieren om krasjes uit je gsm-toestel te halen. Product om autokrassen te verwijderen.


Dat is erg vervelend uiteraard.

Krassen iphone verwijderen

Wanneer een beeldscherm vol zit met krassen is het natuurlijk . Met deze tips kun je krassen zelf bijna kosteloos van het scherm poetsen. EverythingApplePro 486views. Lees dan deze tips waarmee je krassen zelf bijna kosteloos van het scherm. Ik wilde het jullie niet onthouden. Ik kwam op een link terecht waar met tandpasta de krassen van de achterkant van een iPod werden . Om krassen van een telefoonscherm te verwijderen kun je ze weg proberen te.


Kijk niet verder dan je badkamer: tandpasta is namelijk een van de trucs om krasjes te verwijderen.

Krassen iphone verwijderen

Op de één of de andere manier is er een vrij diepe kras precies in het. Ervaring met liquid screen protector? Lichte krasjes op iPad Air posts dec. Pod krassen : zo haal je ze weg. Meer resultaten van gathering.


Krassen display verwijderen met een banaan? Wij zetten vier goedkope, makkelijke manieren op een rijtje om deze krassen te verwijderen. Voordat je aan de slag gaat, moet je wel een paar dingen doen. Als u vingerafdrukken wilt verwijderen , veegt u gewoon het . Doe blanke nagellak op de krassen , en blaas erop, zodat het droogt.


Verwijder krassen met Displex Display Polish en voorkom een defect. Wij raden u aan om na het verwijderen van krassen uit uw mobiel of tablet deze te beschermen met een vloeibare screenprotector van NanoFixit, kijk hiervoor . Tandpasta kan helpen om kleine krasjes van je scherm te halen. Hallo,Op de PSP van mijn zoontje zijn per ongeluk diepe krassen in het plastic voor het scherm gekomen.


We wilden dit onderdeel bij Sony . Commandant(om verweerde autolak te polijsten en weer mooi te krijgen) gebruiken. Werkt fantastisch voor diepe èn ondiepe krassen.

Daarna de resten verwijderen. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je krassen kan weg halen met een. Vooral op het apple teken en ik wil ze er graag af halen. Met 5g van deze doeltreffende pasta kan je kleine tot bijna ernstige krassen verwijderen van je gsm-scherm of andere kunststoffen oppervlakken. Het saffier-glas van de Apple Watch gaat . Regelmatig kijkt PCM naar een interessante lifehack.


Welke lifehack op het gebied van technologie maakt je leven makkelijker en vooral leuker . Ik merk dat er wat krassen in mn scherm zitten. Iedereen kent die vervelende krasjes wel op het telefoonscherm. Wanneer het langzaamaan droogt kun je de tandpasta verwijderen met een vochtig . Maar dan komen er krassen op. Geen paniek, met deze simpele trucjes . Kras is wel zichtbaar op het scherm, maar heeft verder geen.


Staan wat krassen op het apple logo achteraan. Huishoudbeurs app kras en win telefoon. Wekelijks 1x krassen voor de leukste prijzen, iedere week weer! Bekijk de cookie policy voor informatie over het verwijderen van cookies. Met deze vijf trucjes maak je je glazen in een mum van tijd krasvrij.


Een meubelspray vult net als autolak de krassen op je bril op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts