vrijdag 21 oktober 2016

Motip hamerslag

Motip hamerslag

Een twee-in-één product: een grondig werkende anti-roest primer en een duurzame topcoat, in diverse kleuren. Kan direct op blank of enigszins geroest staal . Sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden . Antraciete hamerslag lak voor duurzaam gebruik op behandelde- en onbehandelde oppervlakken. Leverbaar in verschillende andere kleuren. De lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is . MoTip hamerslag groen 4ml.


Een twee -in-één product: een grondig werkende anti-roest primer en een duurzame . Bestel je Lakken bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. HAMERSLAG LAK ANTRACIET 400ML MOTIP.


Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Decoratieve hoogglansl lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van hout, . SKU: Niet beschikbaar Categorieën: Watergedragen, Producten, Spuitbussen, Merken, Motip. Beschermt metaalconstructies en machines tegen alle . Motip Spuitbussen Hamerslag groen. Al onze producten zijn uitvoerig getest en geselecteerd op kwaliteit.


Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte prijs. CYCLING KETTING OLIE ULTRA 1200.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts