maandag 31 oktober 2016

Felsgereedschap voor remleidingen

Felsgereedschap voor remleidingen

Voor het verwijderen van corrosie van remleidingen , om zo te controler. Remleiding fels gereedschap , fels sets, buigtangen en snijders. Fasep Fels gereedschap set OPT05FG.


Set met fels gereedschap voor het aansluiten van remleidingen. In INCH maten voor gebruik op engelse en amerikaanse . Maten (mm): – – – – . Geschikt voor aluminium, koperen en messing remleiding. Felsapparaat voor remleiding met adapterblok.


Koop of Verkoop remleiding op Marktplaats. Rem leiding felsgereedschap set. Als je zelf je rem leidingen wilt maken heb je een fels apparaat nodig waarmee je de rem leiding nippels op de leiding kunt . Deze flenstoolkit kan gemakkelijk worden gebruikt met de leiding terwijl ze vast op het voertuig zit. Ze kan gebruikt worden op koper-, messing- en aluminium . Met adapters, klemblokken, spindel, zeskant blok en ontbraam apparaat.


Voor brandstof en remleiding diameter - - mm en. Voor het zelf maken van remleidingen heb je fels gereedschap nodig welke dubbel kan felsen (zie gereedschap). Met de pijpensnijder wordt de remleiding op . Tips voor remleiding en remmen ( fels) gereedschap. Als u weinig of geen ervaring heeft met werkzaamheden aan het remsysteem van uw auto, schakel. Voor een lekvrije aansluiting van een remleiding , komt het aan op een.


Het felsgereedschap is van Engelse makelij en vervaardigd van . Felsgereedschap voor leidingen. Ook originele stalen remleidingen kunt u ermee bewerken. Tool Com introduceert een professioneel en compleet set felsgereedschap dat geschikt is om remleidingen in verschillende dikten van . Deze fels gereedschap set bestaat uit een remleiding snijder, twee klemblokken en overig gereedschap voor het felsen van remleidingen. Trailer and Tools heeft een ruim assortiment automotive gereedschap en gereedschap voor werkplaatsinrichting.


Kraftmann (by BGS) remleiding fels set. Dit geldt ook voor het felsgereedschap om een mooie felsrand op de leiding te maken . Uniek remleiding felsapparaat, voor het hydraulisch felsen van leidingen ter plekke aan. De verbinder werkt met snijringen, geen felsgereedschap benodigd. Er zijn goedkope remleiding felsgereedschappen verkrijgbaar om een kraagje aan het uiteinde van de remleiding te walsen. Fels, buig en snijgereedschap.


Gereedschap voor het buigen en felsen van remleidingen. Hoogwaardige set voor garagist en veelgebruiker. Demo video van de fels sets . Subgroep Huidige groep = 11. Kit felsgereedschap voor remleidingen 8dlg.


Eindelijk kunnen de noodzakelijke, maar vaak oerlelijke standaard remleidingen vervangen worden door een fraai, strak en beter remmend systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts