maandag 11 april 2016

Velgenlak

Velgenlak

We hebben diverse soorten spuitbussen met velgenlak in alle kleuren. Met onze velgenlak heeft u een lak die bestaat uit krasvaste verf die bestand is tegen . Hoogglans zilveren velgenlak in 500ml spuitbus. Tevensgeschikt voor het spuiten van velgen.


Velgenlak maakt een beschadigde velg weer als nieuw. Onze webshop is gespecialiseerd in alle kleuren velgenlakken voor het spuiten en opknappen van uw aluminium en metalen velgen, zodat u deze weer als .

Velgenlak

Sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en. Duurzame acryl lak voor universeel gebruik op stalen en lichtmetalen velgen. De velgenlak is sneldrogend en laat een duurzame . Bestel online bij De Boer Drachten!


Wij hebben een ruim assortiment autolak, waaronder tuning line, met een keus uit velgenlak. In meerdere kleuren verkrijgbaar bij Paintdiscount. Speciaal voor het opknappen en spuiten van velgen heeft SprayMaxStore twee velgenlak 2K sets voor u samengesteld. De sets bestaan uit twee 2K Epoxy .

Motip M6Ontvetter 5ml. VHT wheelpaint is een weersbestendige velgenlak en wordt geleverd in diverse kleuren. Benzinebestendig, weersbestendig en hittebestendig tot 1graden.


Dé webshop voor gereedschap, . DC Silver Chroom Set voor Velgen en Wieldoppen. Set bestaand uit een sneldrogende . Silver-Star dient voor het repareren van schade op gelakte velgen. Het product heeft een bijzonder hoge dekkracht, is uiterst bestand tegen strooizout, steenslag.


Sneldrogende velgenlak voor het opknappen van stalen- en lichtmetalen velgen en kunstof sierdoppen met een goede hechting en dekking, gebruik als . Deze zijn belangrijk voor o. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u . Vergelijk 4klus artikelen van de beste merken, o. Toonaangevend design: Audi staat erom bekend. Ook de Audi AAvant blinkt uit door sportieve en elegante lijnen. See what people are saying and join the conversation.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Bus met 5ml sneldrogende acryl lak voor het verfraaien en herstellen van wieldoppen, stalen en lichtmetalen .

Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Met goede dekkracht en een uitstekende hechting. Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde wieldoppen stalen . Gebruiksaanwijzing: Ondergrond van vuil, vet en roest ontdoen Bus min. Sneldrogend Loodvrij Duurzame glans Uitstekende hechting Zeer hoge kleurbestendigheid (lichtecht) Toepassing: Voor het herstellen van kleine en grotere . Omschrijving Kenmerken Specificaties. Een duurzame acryl- velgenlak , corrosiebestendig.


MoTip velgenlak steelwheel 5ml. EUR webprijs - EURincl. BTW (excl.


BTW) Beperkt voorradig . ColorMatic wheel spray zilver chrome is een sneldrogende glanzende effectlak waarmee gladde ondergronden een aan chroom gelijkende uitstraling krijgen. Color Matic velgenlak is een lak die zich kenmerkt door een hoge dekkracht en een korte droogtijd. Bijzonderheden: Sneldrogend Goede dekkracht en hechting. Hardenberg, de gratis marktplaats. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen.


VELGENLAK ZILVER 500ML MOTIP. Op mijn auto zitten inch rally edition velgen. Van de buitenste rand laat de lak los de rest van de velgen zien er nog goed uit geen . Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.


In een auto- accessoirezaak vindt u velgenlak , matzwarte verf en potjes ban- denzwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts