dinsdag 29 maart 2016

Oliepeilstok kopen

Oliepeilstok kopen

Vandaag bestel binnen uur in huis. Originele onderdelen online kopen : veilig online kopen en betalen met Paypal . Snel een oliepeilstok kopen doe je bij MijnAutoOnderdelen. Oliepeilstok geschikt voor uw auto voor een uitstekende prijs! In de online shop OnderdelenWebshop24. Wij bieden Motor onderdelen en een enorm scala aan auto-accessoires en originele.


Beste prijzen op hoogwaardige onderdelen, kortingen. Op zoek naar een Citroën CPluriel (HB) oliedop- oliepeilstok ? Alle Citroën onderdelen vindt u bij VosParts. Wij hebben een groot assortiment, hoge kortingen en ook nog eens binnen uur verzonden!


Onze gekwalificeerde en ervaren klantendienst staat . Zoek eenvoudig met uw voertuig! Adviesprijs: € — Onze prijs: € — u bespaart Nu kopen. K-Parts is dé specialist in scooter onderdelen waar je online een oliepeilstok kunt kopen. Om het olieverbruik en de brandstoftoevoer zo efficiënt mogelijk te . Еen handige app om auto-onderdelen te kopen.


Peilstok inderdaad droog, maar ach, nog geen brandend . Wanneer de auto langere tijd stilstaat, zal de olie vanzelf terugvloeien naar het laagste punt in de motor, waar zich ook de oliepeilstok bevindt. Met behulp van de oliepeilstok kan het motorolieniveau worden gepeild. De oliepeilstok staat rechtop in de motor.


Het onderste uiteinde staat in de motorolie in . Alle Peugeot onderdelen vindt u bij VosParts. Geef uw kenteken op en kom . Het oliepeil dient regelmatig te worden gecontroleerd aan de hand van de peilstok aan de rechteronderkant van het motorblok. Zorg ervoor dat je de scooter . Nu zie ik bij het inspecteren van het blok dat de peilstok (olie),ik wou de olie. Dat er genoeg olie in het carter moet zitten weet iedereen wel (iedere verantwoorde autobezitter neemt dan ook regelmatig de peilstok in de hand). Wil je online Sym parts kopen dan ben je hier aan het juiste adres.


Aantal: U moet minimaal1stuks toevoegen om dit product te kunnen kopen. Olie wordt alleen met het laatste deel van de peilstok gepeild. Doorgaans zitten daar twee merktekens (gaatjes, inkepingen, krassen) of een . Geschikt voor : Universeel toepasbaar. Dan is het waarschijnlijk tijd om een nieuwe bougie te kopen.


Controleer ook of de elektrodeafstand nog goed is. Dit kunt u doen met een voelermaat. O-ring 23mm ( peilstok ) … Fabrikant: HONDA. Een peilstok (ook roede genoemd) is een meetlat waarmee de stand (het peil) van een vloeistof in een reservoir kan worden gemeten (gepeild).


Het oliepeil wordt gemeten met een peilstok die meestal aan de zijkant in de motor steekt. Op elke peilstok zijn tenminste twee merktekens aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts