vrijdag 11 maart 2016

Garage in leeuwarden

Garage in leeuwarden

De bestverkochte producten voor: ashoes. Anus spreider vind ik toch een leuker woord ;D. GKN laat in dit filmpje zien hoe je ashoezen gemakkelijk kunt vervangen.


Pneumatische ashoes homokineet stofhoes spreider perslucht. Aandrijfashoezen zijn van kapitaal belang voor efficiënte en betrouwbare prestaties van homokinetische koppelingen. SPIDAN en LÖBRO ashoezen zijn . Roest was er niet, maar wel vette problemen: er zit vet op de voorwielophanging en de ashoezen waren inderdaad gescheurd. Met deze pneumatische ashoes spreider is het vervangen van ashoezen een fluitje van een cent! ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap.


Deze pneumatische ashoesspreider rekt de ashoes op, zodat deze over de koppeling geschoven kan worden zonder gebruik van smeermiddelen of andere. Professionele pneumatische ashoes spreider. Geschikt voor een snelle en efficiënte installatie van de ashoes op de . Spreidingsdiameter van to 1mm.


Daarbij als aandachtspunten de schijven en blokken aan de voorkant. Rodac pneumatische ashoesspreider, model RCBS02. Om aandrijfsahoezen direct aan de auto te vervangen. Passend voor alle asshoezen. Met beveiliging tegen overbelasting.


Pas gekocht (80€) en toch niet nodig geha dus dit is nog nieuw! Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Dit vernuftig stuk gereedschap, dat door perslucht wordt bedien opent moeiteloos en gelijkmatig de . Hoewel we niets kunnen doen aan de demontage van het wiel en de wielnaaf, . BOOTGUN ashoezenspreider BG 110.


Perfect in combinatie met pneumatische spreider. Rekverhouding van 9 Brede , duidelijk aangegeven ringen. Is er iemand die een spreider heeft die ik even kan gebruiken? Re: Aandrijfashoes vervangen 9-Aero automaat. Is met een spreider over de buitenste hoes gegaan, ging na het verwarmen in warm . Löbro universele ashoes set.


Semi universeel ashoesset, te monteren met een ashoes spreider. Set bestaat uit ashoes, klemmen en . Dasic ashoezen zijn speciaal ontwikkeld voor de verschillende homokineten. Zoals ashoes , klemmen, vet en klein materiaal.


Beginnend met demontage van je wiel, . Hier kan je alles posten omtrent jouw eigen Mercedes wat niet in een ander forum past. Moderators: Bram Jansen, 300TD . Bootgun BG11 ashoes spreider op lucht. Geleverd met jaar garantie. Toolstore Ashoes montage Trechter Ashoes montage Trechter. Bij mijn Vito is links voor aan de wielzijde aandrijfashoes gescheurd.


Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 150. Wat is het snelste bij het vervangen van een ashoes ? Ja kan ook een hoes vervangen door ze met een spreider op te rekken en over de . Alles intakt laten en oude hoes wegsnijden en met een spreider de rubberhoes erover. ASHOES kan gewoon vervangen worden zonder dat de auto. Een Ashoes vervangen is goed te doen, alleen een smerig klusje.


Met een ashoes spreider hoeft de kineet aan de wielzijde niet uit elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts