dinsdag 1 maart 2016

Autolak folie

Autolak folie

Druk de beschermfolie goed aan met een plamuurrubber of een flexibele kunststof spatel. De folie is zo goed als onzichtbaar op vrijwel iedere kleur autolak of . Spotrepair set autolak delig voor zelf je auto bij te spuiten. Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten.


Voor elk type auto leveren wij autolak spuitbussen en autolak lakstiften, altijd in de juiste kleur. Tesa Auto kun je lakschade aan je auto helpen voorkomen. Gegarandeerd een onzichtbare bescherming van de lak met deze 3M folie. Door de flexibiliteit van de folie kan deze over bolle of gebogen oppervlakken worden gebruikt. Doordat deze folies UV bestendig zijn gemaakt verkleuren ze . Uw autolak van alle merken en alle kleuren snel in huis!


Wordt de folie in vorm gesneden op de auto zelf? Vier vierkante millimeter autolak is meestal al voldoen- de om kleur. Verzamel losliggende verfsporen door deppen op dactyloscopisch folie. Carwrapping is met behulp van een folie een auto inpakken naar een andere kleur.


Ga niet te vaak naar een wasstraat, net zoals bij gewone autolak. Het heeft een speciaal geformuleerde lijmlaag die de autolak niet aantast en ook weer verwijderbaar is. Onze Installateurs vervormen de folie.


Iedere kleur of bedrukking van de folie is mogelijk. Nieuw van Hexis is de BodyFence beschermende folie. Klik hier voor de aanbieding. Auto wrappen is zelfs goedkoper dan auto spuiten.


Voordeel van auto wrap folie is dat het eenvoudig is aan te brengen en verwijderen. Kies dan voor een autolakspray, bijvoorbeeld autolak uit een spuitbus. Full colour folie of zelfklevend vinyl is in oneindig veel variaties verkrijgbaar. Het beschermt de originele autolak.


Als u de kleur van de aangebrachte folie niet meer mooi vindt, kunt u de folielaag er. De speciaal voor Nissan ontwikkelde coating is echter uniek . Een goede en goed aangebrachte wrap kan zelfs de autolak jaren beschermen . Deze lakbescherming regelt u via Climax Design. Lees meer over de mogelijkheden. Net zoals bij autolak is het bij carwrapping van belang om het goed te onderhouden.


PCoatings – Afpelbare autolak. De folie kan vanzelfsprekend zonder sporen na te laten weer worden verwijderd. We ontdekten dat we na jaren de folie probleemloos konden verwijderen en de autolak als nieuw tevoorschijn kwam. De wrapfolies hebben in de loop van de . Autolak krijgt immers heel wat te ver- duren. PremiumShield is een ultraheldere en super-elastische folie , die twee keer meer bestand is . Folie om mijn autolak te beschermen?


Bescherm je autolak en behoud je mooie auto. Vind een gecertificeerde carwrapper bij jou in de buurt. Zoek een gecertificeerde en . De folie beschermt tegen steentjes, insectenzuren, zout, olie, grin. Verkleurt de autolak , of ziet het er anders uit als de lakbeschermingsfolie wordt verwijderd.


Er zijn diverse zaken die je goed moet voorbereiden om de carwrap folie goed aan te kunnen brengen voor een mooi resultaat. Hoe zorg je ervoor dat de ondergrond waar je de stickers gaat opplakken goed schoon en ontvet is? Dé Ultieme car wrap folie voor de meest extreme wraps.


Dankzij haar uitstekende impact-proof eigenschappen beschermt zij uw autolak tegen steenslag, insecten, openslaande autodeuren en wasseretteborstels. Autowrappen of car wrapping is het door middel van zeer sterke folie , opnieuw. Hierdoor is de autolak tot wel 3dagen of wasbeurten beschermd!


Voordelig kwalitatieve car wrapping folie kunt u eenvoudig in onze webshop. Het aanbrengen van speciale car wrapping folie beschadigd de autolak niet. Net als bij autolak is het ook bij car wrapping van belang dat de folie goed wordt onderhouden.


Als folie na het aanbrengen weer loslaat, is vaak de oorzaak: onjuist of onvoldoende ontvet. Ontzettend zonde van je werk als dat gebeurt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts