donderdag 19 september 2019

Cruise control auto

Cruisecontrol (snelheidsregelaar) is een uit de auto -industrie afkomstig middel om de snelheid van een voertuig vast te zetten, zodat men zelf geen gas hoeft te. Cruise control is a system that automatically controls the speed of a motor vehicle. This system calculated ground. Vervangen van een schakelaartje is soms eenvoudig, een nieuwe regelunit plaatsen kost een smak meer.


Met een ingeschakelde cruisecontrol hoeft u zelf niet uw voet op het gaspedaal te houden, de cruisecontrol houdt uw auto steeds op dezelfde snelheid.

Cruise control auto

Laat dan nu een cruise control inbouwen, klaar terwijl u wacht! Ap-5cruise control deel b mazda autospecifieke onderdelen voor het . Bestel uw cruise control online en laat hem monteren in een van onze vestigingen. Uitgebreide keuze, voor vrijwel elke auto leverbaar. Cruise Control is een systeem dat ervoor zorgt dat je een snelheid kunt selecteren en de auto houdt deze snelheid vast.


Zo kun je ontspannen een constante . Allsecur vertelt u de voordelen van het gebruik van cruise control. Heeft u cruise control in uw auto ?

Auto Woordenboek van AutoScout24: alle informatie over het begrip Cruisecontrol. Adaptieve cruise control (ACC) is een zegen. In de file, op kilometerwegen en wanneer er niemand op de weg is. Heb jij bijvoorbeeld al eens van adaptive cruise control.


In de basis functioneert AAC hetzelfde als een reguliere Cruise Control , alleen heeft een auto met ACC een radar aan de voorzijde van de auto. Wat is een Gold cruisecontrol ? Laten we het de persoonlijke snelheids-assistent noemen. Met een druk op de knop stelt u de gewenste snelheid . Rijden met cruisecontrol met de caravan. Vaak zie je een flauwe helling niet maar rijdt je auto volgas bij te weinig toeren. Daardoor moet je geheel op het . Zeer nette Citroen CPicasso 1. Goed onderhouden auto met luxe uitstraling.


De Audi cruise control houdt de ingestelde snelheid verregaand constant. Dankzij de automatische snelheidsregeling houdt de auto de ingestelde snelheid. Ontspanning en comfort op langere trajecten: de adaptive cruise control is ook.

Cruise control auto

Neem nu contact op met HH Auto Center in ANDELST. De meeste instanties waaronder de ANWB zeggen dat het auto rijden met cruise control zuiniger is dan wanneer je geen cruise control gebruikt. Volkswagen Golf Stuurkolomschakelaar ACC Cruisecontrol schakelaar. The purpose of a cruise control system is to accurately maintain the speed set by the driver without any outside intervention, by controlling the throttle-accelerator . Adaptive cruise control is een veiligheidssysteem waar veel nieuwe. Stop-functie ervoor dat de auto helemaal stil blijft staan.


Het grote voordeel van Adaptive Cruise Control (ACC) is dat de auto. De cruisecontrol slaat altijd af bij trappen op de rem, en soms bij heftige. Een cruisecontrol houdt de snelheid van uw auto constant, zonder dat u daarbij het gaspedaal hoeft te bedienen.


Used cars with Auto Cruise Control for Sale on carmax. Search new and used cars, research vehicle models, and compare cars, all online at carmax. Indien u veilig en ontspannen wil rijden kunnen wij een cruise control van Waeco of VOS monteren.


Wij beschikken over een compleet gamma voor alle 12V en . Met adaptive cruise control (ook wel ACC genoemd) versnelt en vertraagt je auto om een vooraf ingestelde afstand te houden tussen jou en de auto voor je. Ook een multifunctioneel stuur met radiobediening én cruise control in jouw Hyundai I30? We maken gebruik van originele Hyundai OEM . Auto Transportation in Libertyville, IL. Advanced versions can stop the car in traffic jams. We all know that cruise control comes in very handy on long trips.


It can reduce driver fatigue and increase comfort on those long highway stretches. De meeste voertuighandleidingen raden het gebruik van cruise control bij regenweer sterk af. Actieve, of adaptieve, cruise control zorgt ervoor dat de snelheid van de auto wordt aangepast aan (eventueel) overig verkeer.


Deze functie meet de afstand tot . Auto Options sells and installs cruise control in vehicles in Central Ohio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts