woensdag 14 februari 2018

Nooit meer ruiten krabben

Nooit meer ruiten krabben

Is autoruiten krabben ook niet jouw hobby? Als we de weersvoorspellingen moeten geloven, kan het volgende week wel eens gaan vriezen. Een van de grote nadelen: je ruit krabben voor je met de auto. De coating is zeer slijtvast en gaat 10 . We hebben er allemaal een hekel aan: het krabben van de voorruit.


Maar nu hebben onderzoekers aan de TU Eindhoven een middel ontdekt . Een dichtgevroren ruit komt nooit gelegen. Altijd een vervelend klusje: het krabben van de autoruit in de vrieskou als je nét haast hebt om weg te gaan. Met deze truc is dat verleden tijd. AbonneerHandig ⇨ Blijf op de altijd op de hoogte van de.


Het materiaal in kwestie is dun en . Winter in Nederland zorgt voor prachtige plaatjes, maar ook voor het ongemak van bevroren ruiten en. En die kou betekent meestal dat je een kwartier eerder moet opstaan om je ruiten te krabben in de winter. Het is weer die tijd van het jaar. Je wordt wakker in de ochten het is nog donker, . Nooit meer je autoruit ijsvrij krabben met deze handig truc.


Alles wat je nodig hebt is water en alcohol. Amerikaanse onderzoekers hebben van een kever uit . Mix twee delen alcohol met een deel water in een sprayfles. Even schudden, over de ruit heen . Je hebt geen ijskrabber meer nodig als je de tip van Weathers gebruikt. Giet nooit warm water op bevroren ruiten.


Bij het ijs krabben is het opletten voor krassen. Je zou van minder een ochtendhumeur krijgen. Met dit trucje is het echter voor altijd gedaan met verkleumde vingers en is die ruit in een mum . Bevroren autoruiten moet je altijd goed ijsvrij maken. Hoef je helemaal niet meer te krabben.


Gebruik nooit warm water om je ruiten te ontdooien. De periode van autoruiten krabben is terug aangebroken. Dit hoeft u alleen op uw autoruit te sprayen en het ijs verdwijnt als sneeuw voor de zon. Iedereen vind het super irritant en eigenaardig om hen autoruit te krabben als de ruit is bevroren. Vergeet dat ijskrabben , want met de onderstaande truc haal je . Bekijk meer over bevroren autoruitkrabben.


Je bespaart jezelf heel wat krabwerk wanneer je de ruiten de avond. Krab het ijs eraf met een ruitenkrabber, nadat je de ruit hebt behandeld met ontdooispray. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Dit is de perfecte Auto Gadget! Dit kan namelijk aan uw ruit blijven kleven.


Een doek doordrenkt met zout water helpt wel. Zorg er wel voor dat u deze eerst goed uitknijpt. Met een anti ijsdek of autohoes voorkom je ijsvorming op de autoruit.


Wil je nooit meer ijs krabben ? Een anti-ijsdeken is eenvoudig te monteren door hem . Of je kan ook de blazers en ( ruiten )verwarming opzetten, zodat de ruiten langzaam ontdooien. Er bestaat echter een veel efficiëntere methode om jouw ruiten. Vervelend klusje, maar met deze tips doe je snel of zelfs nooit meer. Glamour selecteert hacks waardoor het krabben nooit meer een issue is.


Vanaf nu zijn bevroren ruiten nooit meer een issue! Iedereen met een auto kent het: de ruiten krabben als het gevroren heeft. Deze tips helpen u letterlijk sneller op weg.


Met een stationair draaiende motor is het makkelijker ijs krabben. Vijf tips om de ruiten veilig en snel ijsvrij te krijgen. Volkswagen heeft de oplossing met een verwarmbare voorruit die ervoor zorgt dat ijs smelt als sneeuw. Ruiten krabben is een optie, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden.


Vergeet niet altijd zowel je voor- als achterruit te krabben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts