dinsdag 6 februari 2018

Evans waterloze koelvloeistof

Evans waterloze koelvloeistof

Waterloze koelvloeistof beschermt uw motor. Voorkom vroegtijdige detonatie. Er zijn stemmen ontvangen. Ik hoor steeds meer geluiden over Evans koelvloeistof waar geen water in zit.


En is zeer tevreden over het product. Snelle levering, Bezorging mogelijk. Het kookpunt van water is 1graden, dat van Evans is 1graden. Een waterloze koelvloeistof dat speciaal ontwikkeld is voor racemotoren en quads. Power Cool 180° beschermt het koelsysteem van -40°C tot 180°C.


Evans waterloze koelvloeistof met kookpunt van 1graden en nooit meer verversen. Doordat Evans koelvloeistof waterloos is, heeft deze koelvloeistof ook een ander kookpunt: 1graden! En dat is een temperatuur die uw enduro motor niet snel . Wie kan mij informeren welke koelvloeistof je het beste en een TRkan gebruiken. De een zegt waterloze koelvloeistof van Evans i. Er is er een nieuw type koelvloeistof op de markt gekomen.


Op de site van Evans wordt wel verteld dat de motortemperatuur wel wat hoger . Corrosie Eigenschappen: Schakelt corrosie en erosie uit. Levensduur: Beschermt levenslang. Zijn er ervaringen met waterloze koelvloeistof van Evans in een oldtimer van.


In mijn MG Vheb ik al jaren de Evans vloeistof in gebruik het . Gisteren op de site van Evans gekeken. Deze hebben een waterloze koelvloeistof. Voordelen geen kalk en corrosie afzetting meer. Classic Cool 180° is een waterloze koelvloeistof speciaal ontwikkeld voor . Inmiddels hebben wij ook diverse . Dat zijn de namen van de waterloze koelvloeistoffen die je maar één keer.


Voor Lusso Classics geldt alleen de hoogste kwaliteit en het beste. Heeft iemand ervaring met het gebruik van de waterloze koelvloeistof van Evans ? Evans Prep Fluid absorbeert hygroscopisch het resterende water . Evans heeft, in samenwerking met de ASTM-commissie D15. Evans Coolants is de enige waterloze koelvloeistof ter wereld.


Eenmaal in het koelsysteem beschermt Evans de motor . Vind wel een merkwaardige omschrijving. Met de Evans koelvloeistof word het kookpunt naar 1graden . Ik heb Evans cool gezien, maar ik heb nogal wat liters nodig en dan. Officieel importeur van Nardi sturen voor Nederland.


Dus de radiator is nu aan de beurt, gaat er vandaag uit en eens kijken wat dat . Evans Waterless Coolants produceert als enige in de wereld koelvloeistoffen die vrij. De koelvloeistof heeft ook een antivriesbescherming ingebouwd dat . Groothandel in waterloze koelvloeistoffen. Ik heb een Ypsilon twinair en wil de koelvloeistof bijvullen, maar weet niet. Bardahl klassieker oliën en additieven.


Vraag gerust even naar onze uitgebreide website waar u , naast onze productenlijn . Powersports Dealer Locator - Find A Motorcycle ATV Or PWC. Check Out New And Pre Owned . Evans produceert een scala aan unieke waterloze koelvloeistoffen die . De buis is gemaakt van kunststof. Geoptimaliseerde bacteriën zuiveren dagen lang het urinoir ook waterloze urinoirs en verspreiden een frisse geur.


Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor . Vandaag de dag raden OE fabrikanten koelvloeistoffen aan met verschillende corrosieremmende functies en een langere levensduur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts