vrijdag 7 juli 2017

Lambdasonde prijs

Lambdasonde prijs

Kundig advies en gebruiksgemak helpt u bij uw . De lambdasonde zit voorin het uitlaatsysteem gemonteerd en meet de kwaliteit van de. Een auto loopt slecht als de lambdasonde stuk gaat. Vervang hem daarom snel met een nieuwe sensor. Vergelijk prijs , service en afstand.


En vind snel de juiste garage om de lambdasonde van uw auto te laten vervangen. De opgegeven prijs is van lambda sonde exclusief montage. De totale rekening was €280. Hij is er een uur mee bezig geweest, de oude . TSI 12V, Gebruikte Lambda Sonde , Prijs € 65. Lambda Sensor Voor VOLKSWAGEN Polo IV Sedan (9A4) aan lage prijs.


TSI 16V BlueMotion Technology, Gebruikte Lambda Sonde , Prijs. Ontdek het zelf en spaar geld uit! Ben ermee naar de garage gegaan, waar blijkt dat er misschien iets mis is met de lambdasonde.


Het gaat om een Daewoo Leganza 2. Met een nieuwe lambda sonde rijdt uw auto weer zo effectief mogelijk. Bestel een nieuwe tot goedkoper. Voor 20:uur bestel volgende werkdag in . Sterk verlaagde prijzen op reserveonderdelen van vele merken.


Wij hebben dit artikel op voorraad! Porza bezorgt lambdasondes door heel Nederland en België. Positie, Product Naam, Prijs , Fabrikantcode. Van hoog naar laag sorteren. Originele Honda lambdasondes zijn duur ( prijzen lopen uiteen van €1tot € 4(geen idee hoe dat kan)).


Daarnaast heeft onder andere . Ik wis het geheugen en de auto loopt weer goed. Een lambdasonde is een sensor die zich bevindt in de uitlaat van een auto met benzinemotor. De sonde meet het aandeel zuurstof in het uitlaatgas en geeft . Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee . Dit kwam ik tegen in de Mojo, een Joni Mitchell die fel uithaalt naar haar volgelingen copycats en daarbij refereert aan de song van Charles Mingus die van . Aanbiedingen, tickets en nieuws voor de trein en OV.


Alle goedkope dagkaarten van de NS en dagelijks nieuws over het OV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts