woensdag 19 juli 2017

Autoschade den helder

Autoschade den helder

Een vonnis van een Zaanse rechter raakt fotografen en de grote stockbureaus. Mijn temperatuurmeter doet sinds gisteren opeens heel gek. Auto komt op temperatuur, en vrij snel komt die temp.


Wij zien natuurlijk wel graag de fotos van je nieuwe auto SucGrtz. Weet iemand waarom er geen temperatuur meter op de kia picanto zit? Als je het contact aanzet schuift de temperatuurmeter normaliter een klein stukje naar rechts. Dit kan per auto verschillen, maakt niets uit.


Als de termostaat open blijft staan dan komt de auto heel moeilijk op temperatuur, maar daar zijn andere topics over. Ik ben op zoek naar een universele losse temperatuurmeter , de sensor heb. Dat is vaak goed te zien aan de temperatuurmeter op het dashboard; als het voertuig stilstaat (met draaiende motor) loopt de temperatuur netjes op naar 90 . Pagina van - Temperatuur meter loopt niet op - geplaatst in Airco:.


Hello ik heb een klacht met de temperatuur meter deze blijft met warme motor niet constant op graden staan. Als ik hard rij dan wordt die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts