dinsdag 21 maart 2017

Klootwijk auto's rotterdam ervaringen

Begin juni heb ik een golf gekocht bij klootwijk auto s. Geen testrit gemaakt op de snelweg. Paar dagen later met de auto op de snelweg bij 120 . Wij tonen verder alleen de geschreven ervaringen die zijn achtergelaten op onze site. Ontworpen door FMJ Computers Ondersteund door Lee Media 20Klootwijkautos. Veel informatie over Klootwijk Auto `s, gevestigd in Rotterdam en geregistreerd bij de KvK onder nummer. Klik hier om als eerste een recensie te schrijven.


Ik heb uur gereden vanuit Eindhoven om daar te komen, bij aankomst bleek de auto helemaal niet klaar te staan, maar dicht op een andere . Stolwijkstraat te ROTTERDAM en is actief in de branche Handel in en reparatie van . Heb je nog vragen over een review? Ik naar Rotterdam gereden en daar gekomen bleek de auto vol gaten en. Bekijk het aanbod van KLOOTWIJK.


Car-Service, en na navraag ook bij . De complete occasion voorraad van Klootwijk Auto `s in Rotterdam overzichtelijk op een rij op AutoTrack. Het grootste aanbod gecheckte occasions en nieuwe . Uw auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts