maandag 13 maart 2017

Alko aks 1300 frictiecups vervangen

Twee vast en twee beweegbaar. Bovag beurt is uitgevoerd en waarbij de de frictiecups zijn vervangen. Vervanging blokjes antislinger koppeling. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Je kunt dan eenvoudig aflezen wanneer het tijd is om het frictiemateriaal te vervangen.


Frictieblokjes slijten door gebruik en moeten af en toe vervangen worden. Zeer gemakkelijk zelf te vervangen. Eenvoudig zelf te vervangen.


Op de Al-Ko stabilisator is een slijtage indicator aanwezig zodat u controle hebt op welk moment u deze kunt vervangen. Dat rammelen ligt niet aan de ( frictie)cups van de stabilisator maar aan het versleten zijn. Alko stabilisator kopelling.


Quality for Life betekent voor AL-KO dat al hun bedrijfsonderdelen hoogwaardige producten en. Kunststof dop om de frictiecups af te dichten. Maak nu online een afspraak om de door u gekozen frictiecups te vervangen bij uw . De frictiecups van je stabilisator moet je regelmatig nakijken en als versleten zijn moeten ze vervangen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts