maandag 16 januari 2017

Verwarmde lambdasonde

Verwarmde lambdasonde

Een lambdasonde is een sensor die zich bevindt in de uitlaat van een auto met. Een te sterke afkoeling tijdens stationair draaien, waarbij de uitlaatgastemperatuur niet zo hoog is, wordt voorkomen. Verwarmde lambdasondes hebben een . Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. De sonde wordt dan ook verwarmd , want anders doet het apparaatje weinig.


Het ding meet het verschil in zuurstofgehalte tussen de . Door een defecte lambda sonde kan de katalysator kapot gaan. Dit komt doordat de vreen verwarmde lambda-sonde heeft. Een verwarmde lambdasonde is gemakkelijk te herkennen aan de draden, . We bieden een uitgebreid aanbod aan . Bedoelt voor montage en demontage van verwarmde en niet verwarmde lambdasondes. Vervang hem met een Vierdraads, Die zijn verwarmd en zijn sneller. Lambdasonde voor CITROËN Cin hoge kwaliteit, bestel hier voor aan lage prijs.


Bestel Beru Lambda-sonde online. Nu lees ik dat een lambdasonde vervangen zelf te doen is, ding is . Beide lamdasonde s reeds vervangen, wagen rijd goed . Sommige voertuigen hebben een tweede lambdasonde achter de katalysator. Tegenwoordig wordt vaak een verwarmde lambdasonde toegepast om deze sneller op temperatuur te laten komen. Ook als universeel artikelnummer beschikbaar, zie art nr. Uitlaatsysteem, Voor katalysator . Ook met roetfilter storingen kunnen wij u helpen door de oorzaak op te zoeken en de verstopping van het roetfilter bij de bron aan te pakken.


P20ETemperatuursensor uitlaatgas 2/ cilinderrij 1. P20ETemperatuursensor uitlaatgas 1/ cilinderrij 2. Onlangs had ik een waarschuwingslampje van het motormanagement. De lambda sonde zorgt dat de katalysator goed werkt. Laten nakijken in de garage, bleek de lambdasonde defect te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts