dinsdag 31 januari 2017

Teakdek rubberen

Teakdek rubberen

Hoe moet ik een teakdek schuren? Meer resultaten van zeilersforum. Een ouder teakdek op een zeiljacht kan een last zijn. Het snijden van rubber uit naden van een teakdek kost voor een boot van 1meter,. Ik wil mijn teakdek opnieuw inkitten.


Nu is mijn vraag of ik voor het inkitten alle latten netjes moet afplakken en kan ik volstaan om achteraf het . Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis! Deknadenrubber om je teak dek mee te kitten. Profesionele kwaliteit waar je geen primer bij nodig hebt! Maar ook handgereedschap en teakreinigers.


Kajuit dek, Schuren en rubberen dek. Deze motortjalk heeft teak op het voordek, gangboorden en kuipvloer, samen 26m2. Op het kajuitdak ligt ook teak , 34m2.


Een lekkende kitnaad in je teakdek is funest voor het onderdek. Zo ontdek je het lek en vervang je de. Scheepstimmerman Arjen Waaijenberg legt tijdens de.


Uw teakdek is dringend aan een onderhoudsbeurt toe. Sommige naden laten los , u ziet vochtplekken rondom de naden of op sommige . Primerloos en eenvoudig in gebruik, deze nadenkit voor teak dekken is extreem duurzaam en zeer goed UV bestendig. Op voorraad en snel geleverd. Voor reparatie, onderhou afwerking, leggen van een teak dek en nog veel. Klerk Yacht Service Medemblik is specialist in teakdek renovatie en reparatie.


Een teakdek is een verrijking voor uw schip. Het is voor ons steeds weer een. Bij het refitten van een teakdek wordt al het bestaande rubber verwijderd. De werkzaamheden die wij uitvoeren lopen uiteen van het vervangen van teak dekdelen tot het geheel opnieuw rubberen van uw oude dek. Het kwalitatief leggen van teakdekken vergt specialisatie en kwalitatief materiaal.


Op sommige plaatsen zal het teakdek op deze plaatsen langer nat blijven. Het vocht kan immers makkelijker tussen het hout en rubber komen. De rubbers kunnen aan veroudering onderhevig zijn waardoor deze los laten en er kieren ontstaan. Door deze kieren kan vocht optreden. Bij MYS kunnen wij gehele teakdekken of gedeeltes ervan vernieuwen.


Soms volstaat het om de rubbernaden eruit te snijden en te vernieuwen of het dek licht. Inrubberen en lijmen van ( teak )dek. Om het teak van uw boot professioneel te laten reinigen en beschermen tegen. Sikaflex-2DC PRO is uitsluitend bestemd voor . Na veroudering van de rubberen kitnaden kan de hechting met het teak slecht . Dan alle naden dieper frezen en opnieuw Primeren en rubberen.


Algemene omschrijving probleem. Welk niveau van afwerking wenst u? Relevante extra informatie het teakdek van onze schouw . Deze klus begon met het idee om het teak dek te renoveren. Ik was van plan om de rubberen kitnaden te verwijderen met een Fein multitool . Teakdek rubberen en andere klussen. De bedoeling van deze post is de voor- en nadelen van een teakdek op een rijtje te krijgen. Mijn teakdek zit er jaar op, hooguit meter rubber vernieuwd.


Het beste teakreinigingsmiddel om uw teak of teakdek te reinigen is de teakcleaner. De Semco Teak Cleaner verwijdert ook vet en olievlekken op het teakdek. Star brite Premium Golden Teak Olie bevat UV-filter en biedt een bescherming.


Denkt u hierbij aan: - inspectie van rubbernaden en zo nodig bijwerken - opnieuw rubberen en proppen van teakdekken - renovatie: schuren, repareren en waar . Teak is het hout van één van de vier soorten teakbomen, die voornamelijk verspreid voorkomen in Zuidoost Azië. Tegenwoordig wordt teak verbouwd en . Voordat je er een nieuw teakdek oplegt moet je eerst de oude verwijderen toch ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts