vrijdag 30 september 2016

Moerensplijter

Moerensplijter

Verwijder vastzittende verroest en stukgedraaide moeren met de moerensplijter van Mannesmann. De moerensplijter set bevat twee moerensplijters voor . Moerensplijter koopt u bij Gereedschapcentrum. Moeren die al lang vast zitten zijn vaak verroest en verrot. Om deze los te krijgen kunt u de moerensplijter gebruiken.


U zet de moerensplijter over de moer heen . Stalen moersplijters met chroom molybdene bladen. This is my newest automotive tool. In de categorie moerensplijters vind je gereedschap om moeren te splijten. Deze zijn geschikt voor professionals en iedereen die thuis klussen opknapt. Nu wil ik graag een moerensplijter kopen.


Bij Conrad eentje gevonden voor een schappelijke prijs, maar in een review is te lezen dat de . Voor optimaal effect de moer inspuiten met . Voor het splijten van niet meer los te krijgen moeren tot kwaliteitsklasse 6. Uitvoering:van veredeld speciaal staal, met zeskant moer voor het aantrekken van de . Van veredeld speciaal staal, met zeskantmoer voor het aantrekken van de geharde beitelsnijkant. Verwijderd vastzittende en stuk gedraaide moeren, zonder draad te beschadigen. Met geharde bout, geschikt voor moeren tot mm . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Kwaliteitsgereedschap: Snel en betaalbaar — bestel nu. I prodotti Beta Tools sono realizzati grazie alle tecnologie più avanzate per garantire un . Vastgeroest en verrotte moeren laten zich vaak maar moeilijk losdraaien. Met de moerensplijter set van BGS kun je in een handomdraai iedere vastgeroeste . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Inductief geharde beitelrand . Werk efficiënt en productief met ons gereedschap. Stahlwille boutuitdraaier, moerensplijter.


Voor het laten splijten van vast- zittende en dolgedraaide moe- ren tot en met sterkte-klasse 6. Huur gemakkelijk en snel een moerensplijter van je buren. Ontdek het gemak van Peerby. Door het gebruik van beitels breekt de . Productomschrijvingvoor moeren van mm (M6) tot mm (M24) met reserve beitel met beitelstop in.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. MOERENSPLIJTER SW 36MM HYDRAULISCH. De HHQ-is een professionele complete hydraulische moerensplijter van hoge kwaliteit voor moeren tot en met M24. Hij kan worden gebruikt bij vastzittende of dolgedraaide moeren, en is gemakkelijk te . Festec hydraulische moerensplijter. High quality moerensplijters.


Onmisbaar voor het verwijderen van vastgeroeste of beschadigde . Uw partner voor handel en industrie. Cembre behoudt zich het recht voor om de specificaties, zoals beschreven in dit handboek zonder enige voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Mechanische moerensplijter voor het splijten van vastzittende of te ver aangedraaide moeren (tot hardheidsklasse 6) zonder beschadiging van de bouten.


Verwachte levertijd wordt bevestigd. Tot mm (M24) met reserve beitel. SPECIFICATIES: Gewicht: kg. Dit artikel kan op korte termijn geleverd worden.


Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar . NIEUW weg wegens dubbel aangekocht. Veilig werken met hydrauliek. Werken met 7bar is niet zomaar iets.


Kukko moerensplijter , Tmans-service Nederlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts