vrijdag 6 november 2015

Belgom alu poets

Belgom alu poets

Belgom Alu is het poetsmiddel voor aluminium. Laat dof aluminium weer blinken als nieuw. Creme polish om grondig te ontroesten, te laten glanzen en om duurzaam al het chroom te beschermen. Gebruiksaanwijzing: Geschikt voor aluminium , koper en legeringen die geoxideerd of dof geworden zijn. Met een schone zachte doek uitpoetsen.


Reinigt polijst beschermt en geeft glans aan aluminium , koper en alle andere metaallegeringen. Met deze professionele set is het polijsten van aluminium onderdelen een fluitje van een cent. Velgranden eenvoudig polijsten. Met wat geduld en de hulp van een boormachine met katoenen.


Online afrekenen, snelle levering. Highway hawk belgom motorcycle cleaning products for use on aluminum and chromed. Dit poetsmiddel polijst lichte krasjesen oxidatie uit het. Effectief poetsmiddel voor aluminium, koper en andere metaallegeringen.


Speciaal om aluminium te poetsen en te laten glimmen. Wordt geleverd in een verpakking van 250ML. Alleen is belgom alu vloeibaar en lijkt dit meer op tandpasta). Polish Aluminium Polish Belgom. Kan het zijn dat die al jaar geen echte poetsbeurt had gehad?


Tevens verzorgd dit poetsmiddel een . Uitermate geschikt voor het polijsten van verkleurde rvs uitlaatbochten en natuurlijk aluminium delen, ook geschikt als koperpoets ! Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Klanten die dit product kochten, hadden ook interesse in . Voor een oogverblindend resultaat na het poetsen. Schrijf de eerste review van dit product. Beschikbaarheid: In voorraad. Prima poetsmiddel , wel duur.


Al jarenlang de meest vekochte aluminium poets. Maakt schoonmaken gemakkelijk, niet borstelen of poetsen. Voor het polijsten, beschermen en glanzend maken van aluminium, koper en . Er zal wel geen ongelakt alu opzitten volgens mij, dat geeft heel veel zwarte rommel af.


MotoPort verkoopt de beste polish om alles weer glanzend te krijgen. Wat poetsmiddel op de doek, inwrijven, uitwrijven en dan voltrekt zich een wonder: glans, schittering! BELGOM ALUMINIUM POTJE 250ML.


Chroom poetsen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bewezen kwaliteitsmiddel om blank aluminium gemakkelijk tot spiegelglans te polijsten. Het welbekende ALU poetsmiddel! Poets aluminium tot chroom glans ! Als het alu niet alleen wit uitgeslagen is,.


Bijzonderheden: special alu cleane, make you bike nice for all your aluminium . Deze aluminiumpoets reinigt, polijst, beschermt en geeft glans aan. Deze verpakking bevat 250ml hoogwaardige aluminiumpoets. Flink wat Commandant op de bocht smeren, dan een poetsdoek over de.


Kunststofbehandeling Motor Make. Reinigt, polijst, beschermt en geeft glans aan aluminium , koper en alle andere metaallegeringen. Zelf verkopen we ook de belgom alu en de belgom chroom, de meesten zijn. Unipol aanbrengen met een vochtige doek en goed uitpoetsen.


Hier uitgelegd hoe je gemakkelijk een nieuw of oud (aluminium) crankstel mooi. Ik zou het met een stukje staalwol doen en daarna lekker met poets. Snelle verzending en levering. Pagina van - Chromen uitlaat poetsen - geplaatst in Techniek:.


Hiervoor gebruiken we Chromes of ALU van Belgom. Ik poets ze nu wekelijks met een borstel waar ze vroeger de verwarming mee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts