maandag 30 november 2015

Auto connections sint oedenrode

Het blijft nog enkele nachten koud in Nederland. Daarna zet het dooiweer flink in. Wat is eigenlijk de beste manier om de auto ijsvrij te maken? Werner Van Cant geeft je jouw wekelijkse dosis tips in het verkeer. Deze week: tips om de ruiten van je.


Maak je wagen zeker sneeuw- en ijsvrij voor je hem achterlaat. Plaats je auto indien mogelijk binnen. Bij vorst kan het slot van een auto snel bevriezen waardoor je de auto niet. De meest voor de hand liggende manier om de autoruiten ijsvrij te . Voor de automobilisten die vroeg de deur uit moeten betekent dat maar een ding: krabben.


Er zijn tal van methodes om je auto ijsvrij te maken. Auto dakhoes beschermt u auto tegen sneeuw en ijs diverse maten. Zorg er steeds voor dat alle autoruiten ijsvrij zijn gemaakt voor u vertrekt. Wie dat niet doet, riskeert een boete van euro. Je zou ook een emmer water over je ramen . De periode van autoruiten krabben is terug aangebroken.


Zo maak je je auto wél ijsvrij - wel. Velen zetten daarvoor vast hun motor aan , in de hoop dat de auto wat opwarmt. Ook voorkom je op die manier dat de spray op de wax van de auto druipt. Omdat ijs zich hecht aan vuil zijn vieze ruiten moeilijker ijsvrij te maken. Het is weer die tijd van het jaar: de ochtenden zijn donker, de temperatuur daalt onder nul en je autoruiten ijsvrij krabben wordt dagelijkse kost.


De temperatuur duikt vannacht weer onder het vriespunt en dus is er een grote kans dat je morgenochtend je autoruiten moet krabben. Weiger je om tijdens deze koude dagen de ruiten van je auto te krabben? Maak uw ruiten ijsvrij als u gaat rijden in uw auto.


U riskeert een boete als u gaat rijden terwijl u te weinig zicht heeft. Waar moet u op letten om uw auto winterklaar te maken en hoe rijdt u veilig. Krijg je een dikke laag ijzel bijna niet van de auto ? Hier vind je handige tips om jouw auto vlot en goed te ontdooien.


In de auto met Dave Roelvink. Welke manier werkt het best Krabben, de anti-ijsdeken of een ontdooispray? Je auto ijsvrij maken en vrij van condens? Wie na een nachtje vrieskou, zijn spiegels en ruiten niet ijsvrij maakt, is een.


Ook in België bent u verplicht om een auto volledig ijs- en . Het ontdooien van je autoruit is een makkelijk klusje. Je moet alleen wel even goed weten hoe je de autoruiten ijsvrij kunt maken en wat je daarbij wel. Verkleumde handen en een kwartier te laat op het werk. Dat moet de volgende keer sneller kunnen!


Probeer nooit een ruit ijsvrij te maken met koud of warm water. Terwijl de auto opwarmt kun je controleren of er ijs of sneeuw in je uitlaat zit. Je hebt in je auto niet altijd een ijskrabber voor handen om de vorst van je voorruit te krabben.


Winterbanden en sneeuwkettingen zijn natuurlijk een must die iedereen bij zich heeft op wintersport. Maar er zijn meer hulpmiddelen die jij . Levering binnen uur met acceptgiro. Goedkope schoonmaakartikelen stofzuigerzakken en meer! Want hoe maak je die verdraaide voorruit nou zo snel mogelijk ijsvrij ? Ieder lijkt zo zijn eigen techniek toe te passen. REGIO – Het niet goed ijsvrij maken van de auto na een avondje van vorst kan in de papier lopen.


Boetes voor niet ijsvrij gemaakte ruiten . We geven u graag enkele budget- en milieuvriendelijke tips om het bevriezen te voorkomen of uw wagen ijsvrij te maken: Voorkom dat uw autoruit bevriest 1. ETTEN-LEUR - De politie heeft woensdagochtend in Etten-Leur een bestuurder van een auto een boete van 2euro gegeven omdat hij . Zorg voor de verkeersveiligheid altijd dat uw auto helemaal ijsvrij is. U heeft dan goed zicht en kunt veilig aan het verkeer deelnemen. Een dichtgevroren autoruit komt nooit gelegen.


We vertellen u niet alleen hoe u het oponthoud zo kort mogelijk houdt, maar doen u ook een . Besproei de voorruit met wat water en azijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts