woensdag 2 september 2015

Thermostaathuis ford ka

Thermostaathuis ford ka

Nieuw thermostaathuis inclusief thermostaat koelsensor en pakking nu voor 3 95. Verzendkosten euro Direct uit voorraad leverbaar ! Wij bieden een enorm scala van allerlei KA Hatchback (RB) . Vergelijk en bespaar met onze lage prijzen . Snelle levering en lage prijzen. Bogijn Automotive Onderdelendiscount is de webshop voor auto-onderdelen.


Thermostaat van MAPCO voor FORD KA automodellen. Simpel, laagste prijsgarantie, gratis verzending, gratis retourneren, jaar garantie. Een breed assortiment en hoogste kwaliteit van FORD KA. Op zoek naar nieuwe merken voor FORD KA reserveonderdelen? Met keuze uit ruim miljoen onderdelen vindt u snel een geschikt onderdeel . Het thermostaathuis van uw auto checkt continue de temperatuur van de koelvloeistof van de auto . Met extra hitteschildje zodat het kunststofhuis niet meer scheurt.


Hoe zelf thermostaat vervangen uitleg reparatie thermostaat stap voor stap. Er bleek een lek in het thermostaathuis te zitten. Heb jij een soortgelijke klus? Rondom het thermostaat huis. Passend op: FORD KA (RB_) 1. Hoi Allemaal, Ook ik heb last van lekkage aan mijn thermostaathuis focus 1. Ik vind die standaard klemmen van Ford juist ZEER goe juiste tang.


En als er in het onderwerp thermostaathuis staat, ga ik ervan uit dat het . Hallo beste Ford rijders, Ik ben Fabia uit Nederland (Alkmaar) en heeft advies nodig! De Ka verbruikt koelvloeistof circa 2cc/ maand! Openingstemperatuur 88°C; aansluiting(en); Gewicht 0. Kg; met temperatuurschakelaar en pakking. Expansietank, koelvloeistof Ford KA. De verwarming in mijn auto doet het niet meer, en dat metertje in de auto doet het ook niet meer.


Of bijna niet hij komt in ieder geval lange niet bij de graden. Daarom zit er een thermostaatklep in, die gaat open als de motor warm genoeg . Omdat het een gemartel is om de lampen te vervangen heeft de garage dit gedaan. Ik heb dit laten controleren door een Ford Specialist en deze geeft aan dat het er op lijkt dat het thermostaathuis lekt.


Thuis regelt hij de temperatuur in je woonkamer. In je auto doet een thermostaat hetzelfde: hij regelt de temperatuurhuishouding van je motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts