donderdag 26 maart 2015

Wynn's carburateur reiniger

Wynn's carburateur reiniger

Aanbevolen voor alle benzinemotoren (met inspuiting, directe inspuiting of carburator ). Vuil en neerslag in de carburateur verwijderen zonder demontage? Vloeistof om vuil en neerslag in de carburateur te verwijderen zonder demontage. Snelste levering in gehele BeNeLux. Ik heb een flesje Wynns over de afgelopen tankbeurten verdeelt, ken het merk niet van Motozoom dus daar kan ik geen oordeel over geven . Functie: Benzinesysteem- reiniger.


Voorkomt ijsvorming in de carburateur. Groot assortiment van Wynns Brandstof Reiniger met een unieke Laagste Prijs Garantie. Diesel Treatment WYNNS 500ml. Injectie en carburator reiniger benzine NORAUTO 300ml. Valvoline carburateurreiniger 5ml.


Helaas, dit product is niet meer leverbaar! Dus niet een vol flesje bij liter benzine gooien! De krachtige spuitstraal ondersteunt de reinigingswerking. Een carburateur reiniger werkt niet echt goed. Bestel jouw producten goedkoop en online!


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor carburateurs aanbied. Ik heb forte reiniger in de benzine gegooid omdat ik geen zin heb om de. Hardnekkige aanslag op de kleppen is met speciale kleppenreinigers te verwijderen. REINIGER VOOR CARBURATOR EN REGULATEURSCHUIF AEROSOL.


Autogas-lpg-G3: Er werd van de carburator overgestapt naar de . Voor alle benzinemotoren met carburateur , zonder of met katalysator. Beter is het om delen te demonteren en met carburateur reiniger. Remmenreiniger is een zeer krachtige reiniger en ontvetter waarmee je vuil, vet,. Wynn ´s Fuel System Cleaner houdt het brandstofsysteem proper en vermindert de toename in octaanbehoefte van de motor te wijten aan vervuiling. Motor starten en laten warm lopen.


Bij warme motor het product in het. Is prima spul moet ik zeggen, heb ook wel eens Wynn ,s geprobeerd maar hielp niet half. Carb-Clean spray is een speciaal samengestelde mix van reinigings en smeermiddelen.


Leg een vervuilde carburateur een nacht te weken in een bad van “Fuel Fit” en in de meeste gevallen zijn de. Bardahl Fuel Injector Cleaner reinigt onder andere de brandstofleidingen, pomp, injectoren, kleppen en de verbrandingskamer. Carburateur Reiniger Spuitbus 4ml Motip.


Wynns Petrol EGR Lufteinlass und AGR-System Reiniger 200ml Dose. CARBURATEUR Nettoyant Vergaserreiniger Drosselklappenreiniger 4ml. BARDAHL Nettoyant carburateur jardin - 2ml.


Korting bij Heuts: Je ontvangt cashback als korting bij aankoop bij Heuts. Voorwaarden: Aankoop via een link op E-Coupons. Stuur je gegevens op via info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts