donderdag 19 maart 2015

Kenotek velgenreiniger

Kenotek velgenreiniger

Kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van vliegroest op. Zeer efficiënte pH neutrale velgenreiniger , veilig in gebruik. Door de formule verandert de . Verwijdert zwarte aanslag en straatvuil van elke velg. Krachtig en veilig in gebruik.


Ultra velgenreiniger met een ph-neutrale waarde voor het veilig verwijderen van vliegroest of ander vuil op zowel velgen als op de lak. Bestel uw velgenreiniger van Turtlewax, Meguiars, Topgear, Autoglym bij Webletronics. Deze set bestaat uit: kenotek. We hadden snel velgenreiniger nodig, direct (binnen uur) geleverd. Hoi Rodney verkopen jullie ook Easy polish van . GC Car Shine, is uw partner voor ceramic coating, carcleaning, koplampen polieren.


Kenotek Pro Wheelcleaner Ultra 1L. Met hoge druk spuit ik de velgen vervolgens schoon. Wheel Cleaner Ultra is een zeer efficiënte pH neutrale velgenreiniger , veilig.


Billiau Carwash, american soft carwash te Nieuwpoort. Geconcentreerd reinigingsproduct. Voor reinigen en ontvetten van metalen oppervlakken en velgen van voertuigen.


Uitstekend voor het verwijderen van remstof . Geen hinderlijke gifgeur, maar aangenaam parfum. Carwash van Veen Assen heeft een nieuwe velgenreiniger Velgen reiningen. Lijkt in het begin een goede velgenreiniger.


Helaas breekt na circa 10x de borstel op wielen gebruikt te hebben het handvat af van de rest van de . Velgenreiniger kenotek pro wheelcleaner carcleaning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts