woensdag 10 juli 2019

Motorfiets wrappen

Jouw motor of scooter laten wrappen als persoonlijke limited edition? Eerst prijsopgave om te laten wrappen. Motor wrappen met een uniek design. Wrapping is ook zeer geschikt om toe te passen bij motoren.


Bent u uitgekeken op de kleur van uw motor? Incl een matte of glazende folie. Waar het fenomeen wrappen in de auto-industrie al veelvuldig wordt toegepast, met name om motorkap en voorbumper tegen steenslag te . Berichten over motorfiets wrappen kosten geschreven door. De te wrappen spullen bestaan dan uit: Topkuip Zijkuip Spiegels Zijpanelen Kontje Tank Om dit geheel te doen heb ik ergens rond de euro . Altijd al benieuwd geweest naar hoe het wrappen van een motor in zijn werk gaat? Je motor wrappen is de manier om je motor een nieuwe look te geven.


Het wrappen (=inpakken) van een motor met hoogwaardige vinyl is wel de grootste uitdaging voor een wrapper. Het vereist het uiterste van de folie en is wel . De specialist voor Nederland en België op het gebied van: Foliedippen, watertransferprinting,H2ODip,H2OPrinting,hydroprinting,foliedip,hydrographics . Basis plakinstructies wrapfolie. Zorg dat de folie op minimaal kamertemperatuur is voor en tijdens het verwerken. Maak het te beplakken oppervlak stof- en . Hij was donker blauw en heel erg beschadigd toen ik hem vorig jaar kocht (koffers en spiegels).


Kwam toevallig op het idee om te gaan wrappen. Nee, niet die eetbare pannenkoeken met mexicaanse gehaktvulling of iets dergelijks, maar . Carwrapping verandert uw auto bestelwagen of motor in een schitterende . Dit geldt niet voor motor wrappen. Het zal je niet verbazen dat wrapping met bijna alles kan. Wat kost het wrappen van een auto, motor of boot nu precies? Een overzicht van onze indicatie prijzen.


We maken graag een vrijblijvende offerte op maat. BC Signature is de marktleider in carwrapping in België. Elke wrap begint met een idee.


Als je wensen duidelijk zijn, worden deze op de computer in schaaltekeningen uitgewerkt. Zodra je helemaal tevreden bent, . Hier staat een goede overzicht van de prijzen voor het wrappen van uw motor, we maken altijd een nieuwe offerte aan de hand van uw voertuig . Lees hier hoe wij een auto wrap weer verwijderen. Allereerst, waarom zou je een uitlaat wrappen ? Uitlaatband is een innovatieve manier om je uitlaat te isoleren en bied meerdere voordelen.


Een dak, motorkap of complete auto of motorfiets wrappen is allemaal mogelijk. We werken alleen met 3M en Avery folie, dit om een maximaal resultaat te . Come in and design wraps for your motorcycle by clicking START YOUR DESIGN. Time to wrap up your CBR600? Neem snel contact met ons op of bekijk onze webshop voor motor wrappen.


Vaste lage prijs, uitstekende afwerking en jaar garantie. Auto laten Car Wrappen of Stylen? Nu een carwrap offerte aanvragen! Extra accessoires: bar end spiegels, uitlaat cafe racer wrap e….


Je velg wrappen kan prima met wrap folie. De folie is sterk, krasbestendig en flexibel. Als u de kleur van uw personenauto of kampeerwagen (waarbij de kleur op het kentekenbewijs staat) wilt wijzigen, dan moet u de nieuwe kleur doorgeven aan . Hittebestendige uitlaatwrap ziet er cool uit en past gewoon op caféracers, bobbers of choppers. Volgens ons komt elke motorfiets ermee weg eigenlijk, maar . Heb jij een soortgelijke klus?


Is een volledige wrap iets teveel van het goede? Een gedeeltelijke wrap kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan een dak in carbon, two-tone wrap , een . Met onze concepten proberen we onze passie voor custom motorfietsen tot uiting.


APA brengt wrapping naar het hoogste niveau tijdens het wereldkampioenschap voor motorfietsen , met het inpakken van de GP motoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts