woensdag 29 mei 2019

Injector trekker

Mercedes en Jeep CDi versuiver trekkers en reparatiesets. Dealer kwaliteit gereedschap! Bgs injector extractor tool for bmw m47tu - m- m57tu - voor uit te trekken injectoren - demontage van de cilinderkop niet noodzakelijk . Diesel injector trekker set delig Automotive gereedschap.


Maakt een draaiende en trekkende beweging met het slaggewicht.

Injector trekker

Trekker voor Common Rail injectoren. Injector trekker set universeel. Dit materiaal is gebouw om vastzittende injectoren uit de cilinderkop uit te . Gespecialiseerde slagtrekker voor het verwijderen van vastzittende common rail injectoren zonder de cilinderkop te demonteren. Lengte 460mm, gewicht hamer 8kg, trekadaptor M1 trekklem, in kunststof koffer. Extractie van de injectoren zonder demontage van de motor.


Geschikt voor Bosch injectoren. Deze professionele impacttrekker voor injectoren vergemakkelijkt het verwijderen van de beschermde injector met de impactkracht.

Deze diesel injector trekkerset zorgt ervoor dat u snel en makkelijk diesel injectors kan verwijderen. De injector trekkerset is gemaakt van hoogwaardig staal, . Troostwijk verkoopt injector trekker set voor Voertuigen, containers, generatoren in Nederland. Online veiling van Garage Werkplaatsinventaris . XPTOOLS DIESEL INJECTOR TREKKER SET DELIG - XP14DIE (). Speciaal ontworpen voor het monteren en demonteren van benzine-injectoren van BMW zescilinder- Turbomotoren . Diesel verstuiver slagtrekker universeel met adapters De uitkomst bij vastzittende of moeilijk te verwijderen verstuivers.


Ontworpen voor een gebruik met Monospace voertuigen. Voor het verwijderen van Bosh . Werk efficiënt en productief met ons gereedschap. Maar wie heeft ervaringen met het trekken van de injectors en wie in Zuid Limburg heeft binnenkort eventueel een trekker voor me te leen of . Spindel M1 een kant Mdraa voor montage in de injector. Interne 6-pt sleutel voor het . Bij deze GRANIT onderdelen gaat het niet om originele onderdelen. Assortiment van ruimers voor het reinigen van injector zittingen.


Alle prijzen zijn in € excl. Auto- injector Nozzle Benzine reinigingstester Reparatietool met .

Injector trekker

Nieuwe en gebruikte diesel verstuivers worden te koop aangeboden op Werktuigen en dit professionele veelzijdige handgereedschap kunt u snel en eenvoudig . Ruime keuze aan producten ▻ Voordelig huismerk ▻ Scherpe prijzen. Een arsenaal aan zware trekkers staat de medewerkers van Diesel Büchli ter beschikking om de strijd met weerbarstige verstuivers aan te gaan en te winnen. De onderdelen zijn van zeer hoge precisie en gemaakt van Chroom-molybdeen. Deze specialist kit is voornamelijk ontworpen voor het verwijderen van vastzittende diesel injectoren van . Vervangings plaatje voor trekker VPE140. Deze zitten in bakkelieten bussen en worden op hun . Selecteer om te vergelijken.


Verstuiver trekker set BMW met 4. IPREN-KIT INJECTOR TREKKER MONOSPACE RENAULT-klium. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Shop with confidence on eBay! Beta trekapparaat voor brandplaatje injector.


The best rates only on Agriline Parts for Tractors online. De grote injectiediepte vergt veel vermogen van de trekker waardoor de. De vervangers van de klassieke injector zijn de zodenbemester en de zodeninjector. Verkoopadvertentie IVECO verstuiver voor IVECO trekker in Nederland.


Search Gumtree Free Online Classified Ads for injector pump Farm Equipment for Sale and more. Tweedehands aanbod voor trekker. Steiner Tractor Parts sells new parts for old tractors.


Restore your vintage tractor with new aftermarket parts for many classic tractor brands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts