woensdag 27 maart 2019

Hypalon doek

Hypalon doek

Dit reparatiedoek is een origineel Orca product. Het bestaat uit hoogwaardig zwart hypalon materiaal dat is vervaardigd door het gerenommeerde bedrijf Pennel . Het heeft een uitstekende stabiliteit, treksterkte en is resistent tegen scheuring, uitstekend flexibel voor een makkelijke bewerking, chemisch resistent, . Hoogwaardige componenten reparatieset compleet met schuurpapier , kwastje en ca. Lijm voor opblaasboten hypalon componentinhoud : 2ml lijminhoud : ml.


Deze allpa reparatieset is geschikt om lekken op uw hypalon rubberboot te . Niet even met een vochtige doek erlangs nee lekker ontvetten. Zéér soepel en comprimeerbaar. Te gebruiken voor het transport van lichte chemische. Hierna zijn de nieuwe drijvers op locatie gemonteerd en voorzien van de appendages . Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Wij hebben ook zo goed als nieuwe gebruikte . GEEN verkleuring aan uw doek.


Verwijderd vet en olie sporen als ook . Caribe is de topper onder de Ribs. Prachtig afgewerkte kwaliteitsboten. De set bestaat uit 125ml lijm, schuurpapier, handschoenen, kwast en een ronde schijf van 10cm hypalon doek.


Hypalon doek (wit) ( Grootte: x 15cm). De tubes zijn van heavy duty 3-laags PVC- doek bij de MX 2en 350. De 4RIB is voorzien van een stijlvolle stuurconsole met ruit en een comfortabela achterbank. De Polymarine Dispel is geschikt voor PVC en hypalon doek van rubberboten. Zorg dat u boot in topconditie blijft door hem regelmatig schoon te maken en te . Perfecte flexibele verf voor rubberboten.


Ook een duikpak of autobanden kunnen hiermee. Zeer geschikt voor reparaties aan u rubberboot. Het ongekend sterke en dikke pvc “ hypalon sterk” vormt daar de basis van. Door het stevige dik uitgevoerde doek wordt dit doek minder heet dan dunner doek.


Neem af met een doek tot een mooie glans achterblijft. De bekleding is een basisdoek van neopreen en hypalon op een polyester basisweefsel. Dik doek is geschikt voor extreem zwaar gebruik. LodeStar gebruikt immens sterk laags HAKU. Maar op zich is PVC te beschermen met extra doek erop of zelfs verven.


Klik op de foto hieronder om de brochure te . Breng de zelfklevende tape aan in het midden van de Colflex H band. Deze lijm is perfect geschikt als . Polyethyleenhypalon CSM van elastomeer het Rubberchlorosulfonated voor Waterdichte Doek. DW Wet is alleen te gebruiken op nat doek , op droog doek heeft het geen . PROFILE A (professionele) modellen: De AB Profile A ribs met diepe V-bodem zijn speciaal ontworpen om onder zware omstandigheden optimaal te kunnen . Is een zeer hoogwaardig, bijzonder weerbestendig elastomeer. En over dat frame een gevulcaniseerd linnen doek , de romp.


De romphuid van pvc of hypalon moet ook geregeld worden gecontroleerd op beschadigingen . U kunt de beste kwaliteit hypalon rubberplaat kopen voor een lage prijs en een offerte krijgen. Doek ingevoerd EPDM-rubberplaat. PVC doek als de andere modellen uit de reeks.


Handige reparatieset voor alle soorten doek (stoffen) behalve PVC en Vinyl. Tear-Aid Reparatie set A: voor doek en stoffen. D Tender Rib, type LUX 50 HYPALON. LIQUID LETTER VERF HYPALON ZWART. Kleinere verpakking voor het aanbrengen . Polyamide weefsel, stretch : Schudzeven,.


Het doek is degelijk voorgekrompen (gesanforiseerd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts