donderdag 13 september 2018

Stuurslot zip

Stuurslot zip

Deze originele contactslot set voor de Piaggio Zip , Fly en Liberty is nu extra scherp geprijsd! Voor 15:besteld morgen in huis! Een stuurslot of anti-robos slot kopen doet u gemakkelijk online voor de beste. Vind zip stuurslot op Marktplaats.


Uitlaten, helmen, accessoires. Antirrobos Beveilig uw scooter met een Antirrobos slot. Scooter snel op slot zetten?


Koop dan snel en voordelig het anti robos slot bij . Dit antirrobos stuurslot is geschikt voor de Piaggio Zip. Even snel ergens naar binnen maar geen zin om uw scooter aan de ketting te leggen? Europees geproduceerd A-kwaliteit stuurslot van het merk Radikal. Antirobos stuursloten zijn zeer eenvoudig in gebruik . Het originele Piaggio Zip antirobos stuurslot , voor extra beveiliging van je Piaggio Zip. Zeer makkelijk stuurslot die speciaal gemaakt is voor de Piaggio Zip scooter.


Zet uw scooter extra goed op slot met dit Radikal stuurslot. Door het gebruiken van een . Zelf sleutelen Het verwijderen van een stuurslot is vaak redelijk eenvoudig. Toch kan het soms handig zijn om even wat hulp te krijgen.


Contactslot defect of sleutels van uw scooter . Het doel van een stuurslot is te voorkomen dat iemand zonder . Anti robos stuurslot Piaggio Zip Luma - €5€496. Kettingslot Power one 150cm ART - €4€396. Zie ook het optie menu of reserveer een werkplaats-afspraak online.


U kunt het stuurslot zelf op de scooter monteren of dit bij een plaatselijke dealer. Stuurslot voor AGM VX5 VX50s, BTC Riva, Riva Sport en Look a Like Vespa LX en S. Windscherm hoog imitatie Piaggio zip 202T en 4T. Sym Orbit zijn nu in de aanbieding.


Bij aanschaf van één van deze scooters ontvang je nu een gratis windscherm en anti-robos stuurslot. MZ Stuurslot ETZ Stuurslot Zadi passend MZ ETZ. Voordrager Vespa ETETCuppini.


Mooie Vespa Primavera Eurowit Snorscooter; mooie scooter; tijdloze uitstraling; jaar fabrieks garantie; aktie prijs van € 3735. Dit robuuste stuurslot bedekt het stuur + de airbag om diefstal te voorkomen. Type Artikel : NieuwTrefwoorden : slot, stuurslot.


Geschikt voor autosturen tot cm. Gratis verzending Vandaag besteld . Btw, als het stuurslot gewoon werkt , zal dat het ook blijven doen met deze storingsmelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts